2777
2789

یک سالشه انقدر اذیتم میکنه ک دیگه نه روحیه دارم نه اعصاب

کی بشه بزرگ بشه 

خیلی خستم.......😫😫😫😫😫😖😖😖😖😭😭😭😭

خدایا بی نهایت شکرت❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکت میکنم عزیزم اشکالی نداره میگذره این روزا

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

حالا حاالاها باید تحمل کنی عزیزم دختر من ۳ سالشه و میگم ۱ سالش بود بهتر بود

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

حق داری اما میگذره 

چندتا بچه داری ؟ من اولی اصلا اذیت نشدم دومی خیلی شیطونه گاهی به مرز جنون میرسم اما میگم میگذره فقط سالم و سلامت باشن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
حق داری اما میگذره چندتا بچه داری ؟ من اولی اصلا اذیت نشدم دومی خیلی شیطونه گاهی به مرز جنون میرسم ا ...

همین یدونه رو دارم عزیزم...واقعا کم اوردم چون تنهام و کسی نیس کمکم کنه یا برم پیشش....شوهرمم اصلا درکم نمیکنه 

خدایا بی نهایت شکرت❤️

هعیی مال من داره پنج سالش میشه زندگیمو داغون کرده همن امرزو از دوش حمام رفت بالا شکستش

چندبار گوشیمو شکونده

تلویزیونمون رو شکوند دو سه ساله تلویزیون نداریم شوهرمم نمیخره

آیفون روشویی دستشویی جاکفشی و.... خیلی چیزا رو نابود کرده شوهرمم مقصر رو من میدونه

عزیزم روزای خوبشه الان نه ریخت و پاش داره ن توقع بیرون رفتن و خوراکی داره بزار بزرگتر بشه میفهمی الان راحتیشه 

البته ببخشید نمیخام تو دلتو خالی کنم عزیزم 

ازاین آدما دورم کن بد و خوب ندارن خستم 😔💔