2777
2789

یه زمین بیست،سی قصبی دارم که میخام از محیطش استفاده بشه برای کار و یه مقدار سرمایه بلا استفاده هم هست که بشه یه کار راه انداخت

به نظرتون چه کاری راه بندازم که پر سود باشه؟

حدود۲۵۰ یا ۲۰۰گرم طلا هم پس انداز دارم اگر لازم بشه میفروشم برای کاسبی خوب

به نظر شما چه کسی و کاری الان پول توشه؟ یه جورایی کارآفرینی هم بشه

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

حقیقتش تره باری اونم جای شلوغ

خودم میخام هندل کنم تره بار آخه من ک نمیتونم شوهرمو ک خودش سرش حسابی شلوغه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بنظرم نصف سرمایتو در بورس سرمایه گزاری کنی بهتره نصفشم دلار بخر

اها ممنون عزیز. ولی نه منظورم اون سرمایه گذاری نبود اونو که طلا بیشتر خریدم و سهام چندتا شرکت رو خریدم 

ولی الان یه پولی هست و یه زمینی که میخام توی اون زمین کارو کاسبی راه بندازم هم سرگرمی بشه هم کارآفرینی از بیکاری هم نجات پیدا کنم میخام از اون محیط استفاده کنم ایده ای راجبش دارید؟ چی بسازیم؟ چ کاری بیشتر پول توشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گل خونه یا پرورش ماهی

مرسی از نظرت 

میتونم خودم هندلش کنم؟ آخه شوهرم خودش دوتا کار داره و وقت نمیکنه

برای یه خانم سخت نیست مدیریتش؟ البته اگر قرار باشه اینجور کارایی راه بندازیم چندتا نیرو میگیریم اما مدیریت کلیش از پسش برمیام؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظر من گل فروشی اما باید خیلی تحقیق کنی راجع بش

مرسی گلم💖

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی از نظرت میتونم خودم هندلش کنم؟ آخه شوهرم خودش دوتا کار داره و وقت نمیکنهبرای یه خانم سخت نیست م ...

کلاسای جهاد دانشگاهی برو دوره شو بگذرون هر کدوم خواستی 

آره چند تا نیرو میگیری 

مدیریت هم حتما از پسش برمیای

کلاسای جهاد دانشگاهی برو دوره شو بگذرون هر کدوم خواستی آره چند تا نیرو میگیری مدیریت هم حتما از پسش ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40