2777
2789
عنوان

چطوری یک نفر رو ببخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 24 پست
خدا کمک کنه به هر آنچه که دوست داری برسی دوست عزیز🥰🥰من خیییلی دلم شکسته از رفتارهای این آدم کاش هي ...

به خاطر خودت میگم فکرشو نکن

حیف

مگه اومدی تو این دنیل غصه بخوری و فکر دیگران کنی؟

💚یا الله💚
به خاطر خودت میگم فکرشو نکنحیفمگه اومدی تو این دنیل غصه بخوری و فکر دیگران کنی؟

به نظر شما من آدم بدی ام یا مقصرم؟

من میگم اگه دوست نداشت به هر دليلي با من باشه بهم می گفت پیام نده 🥲

من نمی دونستم از پیام تبریک بدش میاد 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر شما من آدم بدی ام یا مقصرم؟من میگم اگه دوست نداشت به هر دليلي با من باشه بهم می گفت پیام نده ...

واا آخه این چه سوالایی که شما میپرسی؟

چرا بد باشی؟

شما چند سالت؟

کم فکر کن چرا اصلا به حرفای من توجهی نداری

💚یا الله💚
به نظر شما من آدم بدی ام یا مقصرم؟من میگم اگه دوست نداشت به هر دليلي با من باشه بهم می گفت پیام نده ...

من برای شما وقت میزارم صحبت میکنم تایپ می‌کنم اصلا گوش نمیدی اصلا عمل نمیکنی انگار برای خودم میگم

چرا واقعا هرچی میگم با خدا حرف بزن.. انجام نمیدی گوش نمیدی گوشی نمیزاری کنار بری پیش خودش که دل و قلبت آروم کن و برات درستش کن؟

💚یا الله💚
متولد ۶۷

هر آنچه که مهم بود از خدا برات گفتم تا متوجه بشی و باهاش راحت حرف بزنی، حتی ناراحتیت رو هم به خدا بگو. امیدوارم تمام حرفایی که بهت گفتم برات خوب باش و تونسته باشم کمکت کنم ولی خواهش می‌کنم و جدی میگم اگر واقعا با خدا حرف بزنی باهاش رفاقت کنی اتفاق های خوب برات میفته هم آرامش درونی و حال خوب هم چیزای دیگه.. برات دعا کردم که کمتر به این موضوع فکر کنی و آرامش واقعی از طرف خدا بهت برسد. الان بیخیال باش و روی آرامشت زندگیت حال خوبت تمرکز کن به فکر خودت باش به هیچی جز خودت فکر نکن.

خدا پشت و پناهت باش.

💚یا الله💚
متولد ۶۷

ببین تا وقتی یکیو داری که خیلی بزرگ مهربون و قدرتمند

از خودش بزرگتر و قدرتمندتر و مهربونتر نیست

واقعا چرا باید به چیزی اهمیت داد و خودتو انقدر ناراحت کنی؟

ارزششو داره؟

ندارهههه

آنقدر فکر نکن انقدر تو فکر نباش رها کن ول کن عزیز

به خودت برس به فکر خودت باش

💚یا الله💚
ببین تا وقتی یکیو داری که خیلی بزرگ مهربون و قدرتمنداز خودش بزرگتر و قدرتمندتر و مهربونتر نیستواقعا ...

من خیییلی شما رو دعا کردم

شوهرم هم میگه دوست واقعي فقط خداست 🥲

ببین تا وقتی یکیو داری که خیلی بزرگ مهربون و قدرتمنداز خودش بزرگتر و قدرتمندتر و مهربونتر نیستواقعا ...

یه نفر تو این سایت بهم گفت روانی و عقده ای هستی دیوانه ای و ....🥲🥲 خيلی بد حرف زد باهام