2777
2789

برید کربلا ،یاد امام حسین پررنگ باشه توی زندگیتون،،توبه کنید برید کربلا هر نا ممکنی ممکن میشه اگر ضرر کردید توی قیامت جلوی منو بگیرید خدا امام حسین و نجات دهنده زندگیامون قرار داده شک نکنید ،گفتم کاری که ازم بر میاد فقط قانع کردنه شما برای خوشبختی و سعادتمندیتون از طرف من به نوبه ی خودم محض رضای خدا در حقتون انجام بدم،یه بار بیایید معجزه ببینید🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاه هست 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

تورو خدا 

من دوسشون دارم 

تورو خدا میشه برام دعا کنی 

عشقم باهام آشتی کنه 💔💔😭😭🥀🥀😭🥀😭🥀😭🥀🌺

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یا حسین مهرماه موقع مدارس دستموبگیر شرمنده پسرم حسین نشم

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

ما یه عمره مدیون این خاندانیم ♥️

اسلام علیک یا اباعبدالله 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

یعنی نریم کربلا نشدنمون شدنی نمیشه ؟ از راه دور قبول نیست 

خیلیا دلشون میخواد برن ولی نمیتونن خیلیا رو دیدم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اینجا بدتر از کربلاستاز دیروز تا به حال روزانه چهار ساعت برق نداریم و هرجا رفتم برق نبودپسرمو میبرم ...

تیکه پاره نشی صلوات 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

من یه هرزه رو میشناسم پنج شیش سال هرسال پیاده میره چرا اون امام حسینی نمیشه زندگیش رو حسینی وار پیش نمی‌بره براهمه یکسان نیست این چیزایی میگی.یکی شاید کربلا نرفته باسه ولی سالم‌تر وپاک تر زندگی کنه ب کربلا نیست ب اعتقاداتو قلبت برمیگرده اینا