2777
2789

من سر نزول و درامد حروم شوهرم باهاش دعوا گرفتم. و پس از دعوای اخری که منجر شد شوهرم منو بزنه قهر کردم اومدم خونه بابام 

الان نزدیک ۲ هفتس اینجام همون روزی که قهر کردم پیام داد که فکر کردی الان قهر کردی من میام خونه بابات خودمو کوچیک مسکنم میام ناز تو رو میکشم 

تو کی هستی که نازتو بکشم جز غیبت کردن و ارایش کردن کار دیگه ای بلد نیستی 

خیلی دلم شکست سین نزدم از بالای گوشی دیدم 

من با یک پیج فیک شوهرمو فالو داشتم دیدم استوری گذاشته رفته کیش با دوستش جسین که مردی فوق العاده هرزه و دختر بازه 

شوهر من اهل خیانت نیست من شوهرمو میشناسم ولی رابطه جنسی جنبه حیاتی داره 

شوهرم گذشته پاکی نداشت منظورم اینه که دوست دختر اصلا نداشت ولی زنای خراب رو زیاد اجاره کرده تو مجردی با دوستش حسین و بعد عروسی بردمش ازمایشگاه بیماری نداشت الان هم ترس خیانت دارم که دوباره برگرده با مجردیش 

هم اینکه از این دیوونه میشم گذاشته رفته عشق و حال بدون اینکه دنبالم بیاد 

الان پدرم یا پدرشوهرم بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پدرت بگو یه پدرشوهرت بگه

اصلا از پدرش حساب نمیبره پدرشوهرم اگر تهدید کنه تهدید به چی مثلا شوهر‌ من اصلا ازشون حساب نمیبره که تاثیر داشته باشه 

پدر من هم بگم زنگ بزنه اصلا اون موقع که بودم خونه هم از پدر من خوشش نمیومد  و از قصد گوشی پدرمو جواب نمیداد الان که اصلا جواب نمیده 

از چی بترسه

مجردیش خودش بهم گفت گذشته هر فرد به خودش مربوطه منم قبول کردم مشکل از قبولی من بود

ای گوه بگیره مجازیا که این حرفای چرند توش رواج پیدا کرد 

مردی که رابطه داره با زن خراب جدا از درد و مرض ،کرم این کار افتاده به جونش و تا اخر همینه

الان خوشحالی دوست دختر نداشته ولی زن خراب میبرده ؟جدا شو از این اشغال

خوشحال نیستم پنظورم این بود که عاطفی صفره و و فقط جنسی 

تازه برا مجردیش بود من نمیدونستم 

الان چیکار کنم راه حل

خوشحال نیستم پنظورم این بود که عاطفی صفره و و فقط جنسی تازه برا مجردیش بود من نمیدونستم الان چیکار ک ...

راه حلو همون اول دادم دیگه

بندازش بیرون از زندگیت 

اومدی قهر اقا رفته کیش خوش گذرونی

ای گوه بگیره مجازیا که این حرفای چرند توش رواج پیدا کرد مردی که رابطه داره با زن خراب جدا از درد و م ...

به اعتقاد خودش میگفت تنها جایی که من جاضرم به روح پدرم قسم بخورم که ۹۰ درصد مردا تو مجردیشون یک بار با زنای پولی رابطه داشتن 

گفت حتی از اون هایی که انتظار نداری و میگی محاله خودشون اینکارن گفت من خودم تو بازارم میدونم 

گفت یکی مثل من که کمیم میاد میگه ولی ادم هایی که میترسن یا اعتبار و ابرو دارن نمیگن 

تو منطقه ما که شمالیم زیاده 

ولی کارشو توجیه نمیکنه هم اشتباه من بود و هم کثافت کاری خودش