2777
2789

یکی دو ساله اموزشش رو کرفتم هی کار داشتم ندیدم

الان گفتم ببینم بازار کارش خوبه؟ راحت میشه کار پیدا کرد؟

درامدش جحوریاس اکه پاره وقت کار کنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه انلاینم‌کار کرد؟

اصلا باید آنلاین کار کنی مگه راهی بجز انلاین هست تو شرکتی هم بری باز باید انلاین کار کنی کلا پروژه های برنامه نویسی الان با اینترنت سر و کار دارن 

به شهر محل زندگی شما ربطی نداره من برنامه نویس پروژه هام هیچ ارتباطی به شهر محل زندگیم نداره 

ولی اگه تجربه برنامه نویسی نداشتی مستقیم نرو داخل زبان پایتون چون پیشرفتی نمیکنی

اصلا باید آنلاین کار کنی مگه راهی بجز انلاین هست تو شرکتی هم بری باز باید انلاین کار کنی کلا پروژه ه ...

میشع اگه وقت دارین بیشتر راهنماییم کنین؟

رشتم ریاضی بود تو کارای حساب کتابی اوکیم

زبانمم کامله

از کجا شروع کنم به یادگیری؟

کار براش سریع پیدا میشه؟

میشع اگه وقت دارین بیشتر راهنماییم کنین؟رشتم ریاضی بود تو کارای حساب کتابی اوکیمزبانمم کاملهاز کجا ش ...

اگه رشته ی ریاضی خوندین پس برنامه نویسی هم میتونید خوب یاد بگیرید چون درک حل مسئله دارید و برنامه نویسی ام کلا حل مسئله هستش

اگه میخای برنامه نویس بشی باید دوره ی برنامه نویسی طی کنی

کار براش سریع پیدا نمیشه باید تخصص و مهارت داشته باشی بعدش بله کار به راحتی پیدا میشه ولی اول آموزش کامل بعد دنبال کار