2777
2789
عنوان

آیا این بینی عمل میخواد ➕ عکس

911 بازدید | 48 پست

من همیشه میگفتم هیچ جای صورتمو دستکاری نمیکنم

و فکر نمیکردمم بینیم مشکل خاصی داشته باشه

با وجود اینکه حتی کمی قوز داره بازم برام مهم نبود

چون به نظرم چیز ضایعی نبود واقعا 

کاملا معمولی بود

ولی خب اکثر اطرافیانم بینیشونو عمل کردن یا فیلر و اینا تزریق کردن

یه نفر برگشت بهم گفت تو نمیخوای عمل کنی؟ 

گفتم نه دوست دارم نچرال باشم همیشه

گفت چیه این کلمه افتاده دهنتون

یه عملی بی نقص بهتر از یه نچرال داغونه 😐😂

من داغون نیستممممم واقعا 

ولی حرفش رفت رو مخم 

حالا مامان و بابام یا حتی شوهرم میگن نههههه غلط کرده به زیبایی طبیعی تو حسودی کرده و فلان

ولی دو سه نفرم هستن که میگن نچرال داغون 😐

عکسو میذارم ببینم حق با کدوم دسته افراده 

رک و پوست کنده بگید

و اینکه این عکسا با گوشی گرفته شده و کیفیت چندانی نداره و تنها عکسایی بودن که هم فیـ.ـلتر و ادیت نداشتن هم بینیم کاملا از نیم رخ و تمام رخ مشخص بود و هم حجابشون طوری بود که میتونستم تو سایت ازشون استفاده کنم...

من عکسو زود میذارم

اینکه سایت کی منتشر کنه تقصیر من نیست

بعد منتشر شدنم زود برمیدارم

زهره هستم🧚🏻‍♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربون‌تر از این حرفام دوست عزیز 🚫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرستادم حالا منتظرم منتشر شه

زهره هستم🧚🏻‍♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربون‌تر از این حرفام دوست عزیز 🚫

اومد لایک کن

اومد

اگه عکس تاره یه دونه بزنید روش