2821
2789
عنوان

جنسیت و سونو ان تی

1369 بازدید | 27 پست

سلام خانوما

امروز رفتم سونو ان تی

دکتر یهو خودش گفت ب احتمال زیاد پسره

۱۲ هفته و۳ روز هستم.دارم دق میکنم عاشق دختر بودم و هستم.همش گریه..

میدونم مهم سلامتیشه...ولی دارم میمیرم 

خواهر ندارم😔😔😔😔

احتمال داره خطا داشته باشه صربانشم ۱۶۳ زده بود

خواهشا بگین

ممنون دوستان

کاش از سوی خدا معجزه نازل بشود...تا دلم باز دلم دل بشود...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای عزیزم منم عاشق دخترم ولی دکتر نفهمیدچیه تاحالا اما خودمم برای پسرآماده کردم ضربان قلبش که علایم دختره

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 

من الآن هرچی بگم متوجه حرفم نمیشی، ولی بذار به دنیا بیاد میبینی چقدرررررررررر این بچه شیرین و دوست داشتنیه.دلت میخواد بخوریش... من الآن که پسرمو نگاه میکنم تعجب میکنم از اینکه قبلا دختر دوست داشتم

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋

به من هم ان تی گفت احتمالا پسره،ولی آنومالی که رفتم گفت صد درصد دختره،به هرحال که انشالله سالم باشه،من علائمم اینا بود،تهوع اصلا نداشتم،شکمم زودبزرگ شد،پوستم خیلیییی خشک شد،رشد موهای دستم و پام بیشتر شد،لبنیات خیلی دلم میخواست و چیزهای ترش،صورتم لاغرتر شده بود،هرکی میدید میگفت صد در صد پسره،ولی خوب علائم هم نمیشه اعتماد کرد چون مال هرکی با اون یکی فرق میکنه

و خدایی که در این نزدیکی است.....
به احتمال زياد درسته مگر اينكه سونوگرافت خوب نباشه

نمیدونم اولین بار بود رفتم اونجا

ولی دکتره با قطعیت گفت پسر تو برگه سونو هم زده m

به من هم ان تی گفت احتمالا پسره،ولی آنومالی که رفتم گفت صد درصد دختره،به هرحال که انشالله سالم باشه، ...

نگفت چند درصد احتمال داره😔😔

میشه عکس سونو ش رو با ماله عکس سونو ی من مقایسه کنی لطفا

این عکسشه،حالا پسر باشه،اینجوری نگو خدا قهرش میاد،خیلیها تو آرزوی مادرشدنن حالا که مادرشدی نباید ناشکری کنی عزیزم،بچه هرچی باشه نعمته،مطمئن باش وقتی به دنیا بیاد و بعلش کنی چنان عشقی بهش پیدامیکنی که خودت از این حرفات خندت میگیره،اگه پسرشد من کلی لباس نوزادی پسرونه از ترکیه خریده بودم که الاان دیگه به کارم نمیاد میفروشم بهت😂😂😂😂

و خدایی که در این نزدیکی است.....
بهم گفت ب احتمال زیاد پسر...خدایا حالا چیکار کنم😔😔

زن داداش من بهش گفتن پسره مثل تو خیلی ناراحت شد. دختر دلش می خواست. کلی چیزهای مختلف م ی خورد قبل از بارداری که دختر بشه. 

بعد یه مشکل بارداری براش پیش اومد که گفته بودن به احتمال زیاد بچه اش سندروم داره. خیلی از ناشکری هاش ناراحتت شده بود کارش گریه بود. 

اما خدا رو شکر بجه مشکلی نداشت. الان که به دنیا اومده جونش رو هم برای پسرش می ده. خودش می گه چرا انقدر حساس بودم. 

باید فقط به خدا پیله کرد،فقط با او میتوان پروانه شد.