2777
2789
عنوان

دوستم که شوهر کرده بیاین

147 بازدید | 20 پست

سلام دوستم حدودا یه ساله ازدواج کرده هیچوقت حال منو نمیپرسه وقتی با شوهرش دعواش میشه یاد من میفته 

اون روز میگفت شوهرم خیانت کرده منم میخوام بهش خیانت کنم کمکم کن من کلا پسش زدم و اصلا دخالت نکردم 

حالا فردا تولدشه من همیشه بهش تولداشو تبریک میگم بنظرتون فردام بگم یا نه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تبریک بگو ولی بهش بگو رابطمون دیگ جلو رفتنی نیس فردا روزم ی چی بشه کاسه کوسها سرتو میشکنه رابطتو ...

نه من اصلا خودمو دخالت نمیدم که سر من بشکنه اخه شوهرشم گردن کلفته نمیخوام واسم دردسر درست بشه

کلا از این رفتارش اصلا خوشم نمیاد آخه بمن چه ربطی داره؟

واقعا تبریک  بگم؟

تولدش تبریک بگو اما خدایی چرا اینجا دوستا سمن ، خانواده ها شوهر سمن ، شوهر ها و نامزد ها دوست پسر هااااا سمننننن

بنظرم دوستت اصلا دوستی نیست بهش گفت دوست تحت هیچ شرایطی هم بهش کمک کن دنبال شریک جرم 

نه من اصلا خودمو دخالت نمیدم که سر من بشکنه اخه شوهرشم گردن کلفته نمیخوام واسم دردسر درست بشهکلا از ...

اره بگو.من از تجربه خودم میگم رابطت در حد همون سلام احوال پرسی نگه دار.حتی باهاش بیرونم نرو بعد کم کم دیگ بزار ماهی سالی یبار