2777
2789
عنوان

پوست خوشگلمو ب فنا دادم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این اولین بار بود خواستم یه حرکتی بزنم خودم پوستم عالی بود بخدا😭😭

پوستت مثل من حساسه  مثل اینکه بعد هر بار روتین پوستی داشتن و از بقیه پرسیدن پوستم هی حساس تر و زبر تر میشد برای جنس پوست حساس فقط دکتر پوست خوب اگه دوست داری بگو معرفی کنم 

اره الان بیشتر حس میکنم خشکیشو مرسی قشنگم

دقیقا منم بعد روتین این بودم روتین پوستت رو معتاد میکنه و ژل شست و شو هر روزه تازه اونم چند بار هر چقدرم گرون و اصل و اینا باشه پوست حساس رو اذیت میکنه وقتی روتینت قطع شد تازه میفهمی چه بلایی سر خودت اوردی

البته پوست حساس بیشتر از این قر و فر ها داره..

من یک ساله که به جز اب هیچی به پوستم نزدم البته الان که تبخال زدم مجبورم دارو های دکتر رو بزنم😂😂 الان به حالت قبل برگشت پوستم با اینکه سد دفاعیش خیلی ضعیف شده بود