2777
2789

تبریک میگم پدرتون هزار برابر بهتره از یه پدر ميليارد که پدر بچه هاش رو درآورده و پدری نمیکنه👍🏻🩷

کسایی که پدر حمایتگر دارن واقعا نعمت بسیار بزرگی دارن، پدری که وقتی در خونه رو باز میکنه بجای استرس و ترس خوشحالی و آرامش میاد داخل خونه باهاش.

پدر و خانواده ای که میدونید کنارشون توی هر شرایطی میتونید بدون اینکه اذیت بشین بمونین‌.

کسایی که با اعضای خانوادشون رفیقن، امیدارم همیشه همینقدر خانوادتون قوی و شاد بمونه

تاپیک دلی💔🫠

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر من همینطوره با وجود مریض بودن همیشه بخاطر ما تلاش کرده یک بار هم مادرم یا ما رو ناراحت نکرده

خداروشکر 🫠🩷

خدا حفظش کنه براتون امیدارم خانوادتون همیشه شاد باشه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

والا ما نه پولداره نه اخلاق داره

هی💔🥲

من بابام درو باز می‌کنه هرچی خوشحالیه می‌زاره پشت در بعد میاد تو

💔

ای کاش یجای دیگه، یه بخش دیگه از زندگی جبران بشه

تلاش که میکنه

همون تلاششو تا صدبار نکوبه تو سرمون ولکن نیست

یچیزی میخره همش منت همش منت

بداخلاق و سختگیره شدید

یبار نازمو مثل پدرای بقیه نکشیده . تابحال بغلم نکرده درکم نکرده وقتی ناراحت بودم از دلم در نیاورد

اینا خیلی کم از ویژگیاشه

تلاش که میکنههمون تلاششو تا صدبار نکوبه تو سرمون ولکن نیستیچیزی میخره همش منت همش منتبداخلاق و سختگی ...

میفهمم چی میگی.

من اینطوریه که آزارش خیلی بیشتره نسبت به کارایی که میکنه

حتی خطرناکه

ذهن مردمو فقیر بار نیارید یه پدر پولدار از یه پدر فقیر بیشتر بچشو خوشبخت میکنه

https://s6.uupload.ir/files/91217c5c85a75c14f4539cbe57216503_lavz.jpg و https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۰۱۵_۱۸۵۷۳۶_pinterest_t018.jpg و https://s6.uupload.ir/files/67ba3daec7b52e801d2c3b631bb46201_t6uj.jpg

همچین پدری/مادری رو میشه تو قصه ها و فیلمها پیدا کرد

پدر و مادر ایرانی تا جایی میدونم‌ فقط برای تروماتایز کردن بچه و کوله باری از مشقت و توقع چیزهایی که خودشون نتونستن به دست بیارن با بقیه در تولید مثل رقابت میکنن. 

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

همچین پدری/مادری رو میشه تو قصه ها و فیلمها پیدا کردپدر و مادر ایرانی تا جایی میدونم‌ فقط برای تروما ...

بنظرم حرفتون منصفانه نیست 

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉