سلام،من تقریبا کل روز خونم،با بچه داری،یه بچه یکساله فضول دارم ک همش در حال راه رفتن و کثیف کردن خونه و جمع کردنشم،،،،پختن غذا،و کارای خونه،سرگرمی خاصی ندارم،یه حس افسردگی گرفتم،روزی یه ساعتم با همسرم میریم با ماشین دور میزنیم یا میریم خونه مامانامون،دوست داشتم یه لذتی ب زندگیم بدم ولی نمیدونم چطور
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم همینم دوتا پسر شیطون دارم که حتی همین الانم رو سر و کول منن صب تا شب درحال بشور بساب و بپز و جمع کنم شاید روزی یه بار بریم بیرون و فروشگاه دو هفته یه بارم میرم از کتابخونه کتاب میگیرم میخونم میخوام کلاس یوگا ثبت نام کنم هوا هم که خنک تر شد میرم پیاده روی
مادر خدا بیامرزم رو می دیدم ، شوکه میشدم چطور این همه انرژی داره
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم