2777
2789
عنوان

بهم گفت

77 بازدید | 6 پست

مچ دستت شبیه پای مرغه گیریم همینطوریم باشه چرا انقد بعضیا بیشعورن 

چرا هر چیزی رو به روی ادم میارن خب خودم کور که نیستم دیدم چجوریه خیلیم خوبه خیلیم قشنگه 

حالم بهم میخوره از ادمای اینجوری خب احمق مگه تقصیر منه تو اگه شعور داشته باشی به روی کسی نمیاری این چیزارو 

ولشون کن اینا قلبشون سیاهه آدمای اطرافشون هم از دستشون آسایش ندارن مهم اینه خودت خودتو دوست داشته با ...

هیچ وقت درک نکردم چطوری روشون میشه اینارو بگن 

بیتشر از این حرصم میگیره که هیچ وقتم نتونستم جوابشونو بدم هیچ وقت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت درک نکردم چطوری روشون میشه اینارو بگن بیتشر از این حرصم میگیره که هیچ وقتم نتونستم جوابشونو ...

ذاتشون عوض نمیشه 

منم مثل تو ام بعضی وقتا لال میشم هیچی ندارم بگم ولی خب باید رو این قضیه کار کنی و جدی برخورد کنی.

اون موقع که اینو گفت باید میگفتی از شما نظر خواستم راجب دستم؟

ولی فدای سرت سری بعدی دهنش سرویس کن😄

ذاتشون عوض نمیشه منم مثل تو ام بعضی وقتا لال میشم هیچی ندارم بگم ولی خب باید رو این قضیه کار کنی و ج ...

بله متاسفانه دقیقا همینطوره 

حتما دفعه بعد حرفی زد سعی میکنم جوابشو بدم😄