خیلی فیلم و عکس تو اینستا میبینم بعد از دفاع ارشد دورشون پر گله و همه جمع شدن دورش و .... اینا واقعا لازمه ؟ من حس میکنم خانوادم اینجوری نیستن خیلی ضایع میشه پیش بقیه همکلاسیا ؟ چرا اینجوری شده همجی 😕
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ادم حس ناکافی بودن میکنه واقعا الان یه پستی دیدم دورش پر از گل بود باور کن یه کوه سبد گل دورش بود جلو دانشکده استرس گرفتم یه لحظه من کسیو ندارم اینجوری بیاد خب
من دکتری هستم البته. خانواده خودم یه باکس آوردن. از فامیل زیاد دعوت نکردم ولی یه دسته گل مادربزرگم آورد. یه باکس هم زن داییم. بقیه همکلاسا و هم دانشکده ای هام آوردن. باید همکلاسیات بیارن خب شما هم بری دفاعشون برا اونا میبری .ما اینجوری بودیم.نزدیک ۳۰ تا باکس و دسته گل شد. دفاع بقیه دوستان هم همینجوری بود