2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه فرقی باهم دارن چیکار میکنن مگه!! ؟

اکسیدان شماره 6 برای رنگ کردن استفاده میشه . 9 و 12 برای دکلره . به هبچ وجه نباید از اکسیدان 12 برای رنگ استفاده کنین . اگه مو سفیدی داشته باشه با اکسیدان 9 رنگ کنین بهتره چون قویتره و سفیدیرو بهتر میگیره . معمولا برای رنگ کردن از اکسیدان شماره 6 استفاده میشه

اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...
اکسیدان شماره 6 برای رنگ کردن استفاده میشه . 9 و 12 برای دکلره . به هبچ وجه نباید از اکسیدان 12 برای ...

آهان ممنون😙

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
الان موهام رنگ کردم چون از قبل پایین موهام دکلره بوده ولی ریشه موهام اندازه ی 5 سانت دراومده بعد الا ...

واسه منم پيش اومد ولى من از اول ريشه ى مو هامو دكلره نكرده بودم پايينشو كه كردم نابود شده هى كوتاه ميكنم تا راحت شم ازش 

Beauty begins the moment you decide to be #yourself  -coco chanel
جواب منم بدید😧 موهام الان شرابی تیرس بنظرتون بیرنگ کنم میشه نسکافه ای بذارم یابازشرابی میشه

اگه دکلره کنی میشه اگه نه نمیشه 

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔
دوستان لطفا بگید چطوری ترکیب کردی؟؟من اصلا سردرنمیارم...اکسیدان شماره چند؟؟؟چقد رنگ چقد اکسیدان؟؟

من چون موهام از قبل با دکلره عسلی شده بود فقط جلو موهام پانزده سانتی ک مشکی بود رنگ کردم نصب بیشتر رنگ با اکسیدان 9ضد قرمزی هرچی اکسیدان بیشتر باشه نو روشن تر میشه

اکسیدانم شمارش فرق میکنه مگه!!  من هیچی از رنگ سر درنمیارم مثلا کاراملی 6 رو بخوام بذارم اکسید ...

کلا شماره نه خیلی خوبه شماره شیش بیشتر برای رنگ ابرو و شماره دو برای رنگ مژه.شماره دوازده برای دکلره یا سه صفر