2777
2789

مثلا سیزده بدرا

تفریح تو پارک و کوه و جنگل

اخه خیلی کثیف کاری داره

چه دسشویی رفتنش چه ظرف شستنش و...

من خودم وسواس ندارم

برام سوال شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا نمیشه بریم پیک نیک و ظرفا رو بیاریم خونه بشوریم

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
حالا نمیشه بریم پیک نیک و ظرفا رو بیاریم خونه بشوریم

چرا اینم میشه😂

منظور بیشتر روی همون بحث کثیفی بیرون بود

ما اونجا هم اگه بشوریم برا مصرف دوبارس ، از اخر همه رو خونه میشوریم

وسواس ندارم ولی خونم همیشههه تمیزه،، بیرونم راحتم،ولی از بیرون بیاییم همه ی وسایلو میشورم،، چون وسایل توی طبیعت یه بوی خاصی میگیره همیشه میشورم خوشم نمیاد.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
چرا اینم میشه😂منظور بیشتر روی همون بحث کثیفی بیرون بودما اونجا هم اگه بشوریم برا مصرف دوبارس ، از ا ...

اگه دائم وسواس داشته باشیم از هیچی لذت نمی‌بریم 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
بیشتر توضیح میدی برام سواله واقعا🥲😄

آب و مایع دسشویی دستمال کاغذی الکل، دسشویی نمیرم چی بشه درحال انفجار، آب چشمه و رود نمیخوریم، دستم بزنیم می‌شوریم چون فاضلاب قاطی شده، غذا خوردن حتما می‌شوریم، ظرف ها رو فقط خونه شستن،خونه دوش گرفتن و لباسا شستن و وسایلا رو شستن

وسواس ندارم ولی خونم همیشههه تمیزه،، بیرونم راحتم،ولی از بیرون بیاییم همه ی وسایلو میشورم،، چون وسای ...

سلام خوبی خانومی 

کیک و شیرینی هایی ک میزاری   خودت درست میکنی یا نه