حالا نمیشه بریم پیک نیک و ظرفا رو بیاریم خونه بشوریم
خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی ریپلی نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
چرا اینم میشه😂منظور بیشتر روی همون بحث کثیفی بیرون بودما اونجا هم اگه بشوریم برا مصرف دوبارس ، از ا ...
اگه دائم وسواس داشته باشیم از هیچی لذت نمیبریم
خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی ریپلی نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
آب و مایع دسشویی دستمال کاغذی الکل، دسشویی نمیرم چی بشه درحال انفجار، آب چشمه و رود نمیخوریم، دستم بزنیم میشوریم چون فاضلاب قاطی شده، غذا خوردن حتما میشوریم، ظرف ها رو فقط خونه شستن،خونه دوش گرفتن و لباسا شستن و وسایلا رو شستن
وسواس ندارم ولی خونم همیشههه تمیزه،، بیرونم راحتم،ولی از بیرون بیاییم همه ی وسایلو میشورم،، چون وسای ...
سلام خوبی خانومی
کیک و شیرینی هایی ک میزاری خودت درست میکنی یا نه