2777
2789

درست خواندن تا جایی که بتونیم حفظ بشیم همش تکرار میکنیم تا تو ذهنمون بمونه🥲

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا یه کلمه رو درک نکنم نمیتونم آروم بگیرم😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

کتابی چیزیمنم کل کتاب حفظم بود ولی خب ..

😁سخته دیگه بلاخره باید عادت داشته باشی

اول خط به خط کتابو دقیق میخوندم بعدش به خودم توضیح میدادم انگار دارم به یکی درس میدم.آخرشم نمونه سوال حل میکردم که ببینم واقعا مطلبو فهمیدم یا فقط حفظ کردم.

"👩🏻‍⚕️📚☕"

رازی نداره فقط باید بخونی. تو طول سال هر جلسه برا پرسش آماده بودم و درسا رو میخوندم. پشت گوش نمی انداختم که مثلا فردا درسا سبکه و نخونم و بعدا میخونم و..  برا شب امتحان نهایی هیچ مبحث جدید و نخونده نداشتم. ولی باز میخوندم تو فرجه نهایی و ها ظهر ها هم زیاد نمی خوابیدم فقط در حد استراحت. بعضی شبا هم بیدار می موندم چون عادت داشتم 

منم اینجوری بودم ولی نهایی هام خوب نشد

ببین شاید هم معلم هات زیاد تدریسشون عمیق نبوده. برا همین فقط حفظ کردی و خوب یاد نگرفتی. 

تو وقتی که داری همزمان برا کنکور تستی می خونی، درسا عمیق میره تو ذهنت. من حالا برا انسانی میگم، نمیدونم چه رشته ای هستی.

به خصوص برای عربی و ریاضی و فنون:

یعنی سوالای نهایی ها بعضی هاش نکته دارن که اگه تست زده باشی، نکاتش سر جلسه یادت میاد. 

مثلا برا عربی ، بعضی جمله هایی که تو نهایی ترجمه میخواد،  نکات ریز داره. مثل ضمیر ها ، یا وقتی کانَ به سر فعل گذشته یا حال اضافه میشه و ترجمه خب عوض میشه. اینا نکته ریزه. برا این درسا به کتاب اکتفا نکن. 

در مورد ادبیات و زبان هم خیلی بشین تمرین کن. حتی شده جزوه اضافه برا فارسی و زبان بخر، ضریبش بالاست . 

برا تاریخ هم به صورت داستانی بخون. و توصبه میکنم کل کتابو حفط کنی. مثلا هر پادشاه چیکار کرده؟! پیامد ها، علت و معلول اینا تو تاریخ مهمن،  خط زمان هر پادشاه. این اول تاج گذاری کرده بعد اون..

صرفا به حفظ کردن نیست. اینه که یاد بگیری. 

فلسفه هم که واقعا قلق داره و درسیه که باید چند بار از روی درس بخونی ، شده من درسای آخر فلسفه دوازدهم رو حدودا ۵ باری خوندم تا حفظ شدم 

ببین شاید هم معلم هات زیاد تدریسشون عمیق نبوده. برا همین فقط حفظ کردی و خوب یاد نگرفتی. تو وقتی که د ...

وای چقد زیاد منم باید همینکارو کنم دیگه 

درسم تموم شده معلم ندارم دیگه 

بنظرت چیکار کنم میخوام برا کنکور شروع کنم 

عربیم خوبه تستی و اینا خوبم 

تشریحی ضعیفم 

بنظرت تابستون کدوم پایه رو ببندم دهم یا یازدهم ؟ 

چون یازدهم سخت تر از دهمه نظرم اونه 

حالا نمیدونم چ کنم 

زبانم از الان شروع میکنم 

فارسی رو مهر شروع کنم خوبه؟

احمق بودن با ساده بودن فرق داره !

وای چقد زیاد منم باید همینکارو کنم دیگه درسم تموم شده معلم ندارم دیگه بنظرت چیکار کنم میخوام برا کنک ...

ببین من خودم چون همگام با مدرسه خوندم، نمیدونم که وقتی از مهر مدرسه نداری باید با چه برنامه ای بخونی، چون قطعا نسبت به دوازدهم ها وقت اضافه داری. این هم یه نکته منفی داره که وقتت رو مواظب باش هدر ندی و خسته نشی، هم یه نکته مثبت که تو جلوتری، چون دوازدهمی ها تازه میخوان دوازدهم شروع کنن از مهر  ولی تو یه دور کتابا رو خوندی قبلا و با مباحث آشنایی. 

خب ببین،من خودم،  تابستون، دهم و یازدهم رو با هم جمع کردم و طبق برنامه راهبردی قلمچی پیش میرفتم، سعی میکردم عقب نمونم،  در مورد عمومی ها هم، هر جور خودت راحتی. میتونی همین کارو بکنی و مثلا بین تخصصی ها برا تنوع ، یکم زبان تمرین کنی، اوکیه. 

البته بعد از تعطیلات عید، بشین دوباره فارسی و زبان و دینی بخون که خیلی تاثیر داره. چون تو وقتت بیشتره، دستت باز تره. خودت هر جور میدونی برنامه بریز، فقط هدر رفت وقت نداشته باش این وسط.

ببین من خودم چون همگام با مدرسه خوندم، نمیدونم که وقتی از مهر مدرسه نداری باید با چه برنامه ای بخونی ...

ممنونم ک وقت گذاشتی عزیزمم 

موفق باشی انشالله 

احمق بودن با ساده بودن فرق داره !