2777
2789

بچه ها ۴ ساله که عقدم ، امروز باخانوادم دعوا کردم که چرا با خانواده همسرم صحبت نمیکنن که عروسی بگیرن 

ابروی من این وسط رفته

(بچه ها ۱۰ روزه که پریود نشدم استرس حاملگی رو هم دارم ولی به خانوادم اینو نگفتم، به همسرمم گفتم که بیخیال گفت سقط میکنی)

الان که پدرم باهمسرم خیلی اروم و منطقی صحبت کرده

که ما همه چیز برات گرفتیم، تومنطقه ما رسم جهاز دخترنیست اما برات همه چی خریدیم چرا نمیای عروسی رو بگیرین یا تاریخ دقیق بدین 

الان همسرم بامن قهر کرده ،‌ ده مرتبه روم داد کشید امروز 

اوردم دم خونه گذاشتتم و رفت من‌نمیدونستم پدرم باهاش صحبت کرده سراین بامن دعوا میکردو من نمیدونستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیبی چک بزن ان شالله ک نیستی!ولب اگر بودی هیچ سقطش نکن ، همسرت بوده دیگ

من خودم همینطوریش برام عروسی نمیگیرن

خونه تکمیل عروسی نمیگیرن.

این بچه رو میخوام چطور بزرگ کنم خدا داند

اگه خیلی دوسش نداری و آدم خاصی نیست و شرایطشو داری به نظرم جداشو ...

پسری که تو رو بخواد خودش باید برای تشکیل زندگیتون تلاش کنه نه اینکه شما تلاش کنین و اون به جای تشکر سرت داد بزنه و بزارتت خونه بابات 😑

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...