2777
2789

بچه های شما هم همینطور نقش نقو هستن ؟از صبح که بیدار میشن همینطور گریه میکنن اذیت میکنن تاشب؟خواهرام دختر دارن بچه هاشون خیلی آرومن ولی میگم شاید این پسره فرق داره همش درا رو محکم می‌بنده یا وسیله ها رو پرت می‌کنه میندازه عصبی میشه نمی‌دونم چرا این بچه اینطوریه از کجا این چیزا رو یاد گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم ۴ سال و نیم همش غر نق پرت کردن دعوا و کتک کاری با پسر بزرگم

پسر بزرگان هم وقتی پنج یا شش ساله بود همینجوری بود نق نقو بود؟نمیدونک چطور باهاش رفتار کنم که این عادات یادش بره نمی‌دونم من بلد نیستم چطوری باهاش رفتار کنم یا همه ی پسر بچه ها همینطورین 

پسرمنم ۵ساله شه جیغ میکشه موقعه بازی.اصلا حرف گوش نمیده

نه منظورم اینه همون عادت بچگیش هنوز داره از خواب که بیدار میشه گریه و نق میزنم تا شب برا هر چیزی دعوا راه میندازه یا منو میزنه

پسرم شش سالشه ولی از این کارها نداره..بی حوصله میشه خودش میره خودشو مشغول میکنه..کارهایی که شما نوشتید رو نه انجام نمیده،پسر بعدیم چهار سالشه یکم نق میزنه ولی اهل پرت کردن و کارهای تنش زا نیست.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
پسرم شش سالشه ولی از این کارها نداره..بی حوصله میشه خودش میره خودشو مشغول میکنه..کارهایی که شما نوشت ...

آره خب دخترای خواهر منم همینن نمی‌دونم خیلی لوس بارش آوردیم هر چی گفته تا الان براش تهیه کردیم احساس میکنم خیلی لوس شده 

آره خب دخترای خواهر منم همینن نمی‌دونم خیلی لوس بارش آوردیم هر چی گفته تا الان براش تهیه کردیم احساس ...

ببین عزیزم میدونم همه زندگیته و خیلی عزیزه ولی فکرمیکنم لوسش کردید..بچه کوچیک نیست که درکی نداشته باشه باید جدی تر باهاش برخورد کنید خودش رو جمع و جور کنه البته نه برخورد فیزیکی.

ببین عزیزم میدونم همه زندگیته و خیلی عزیزه ولی فکرمیکنم لوسش کردید..بچه کوچیک نیست که درکی نداشته با ...

بنظرت الان دیگه درست میشه؟بخاطر یه چیز کوچک قهر می‌کنه خیلییی احساساتیه باید دم به دقیقه بوسش کنم بغلش کنم آره دقیقا متاسفانه خیلی لوس بارش آوردیم الان دیگه تا به خواسته اش نرسه ول کن نیست همینطور گریه و نق

اونطوری نیست ولی اوصلا نود درصد مواقع مخالف نظراتتو باید حرف ززنی تا قانع بشه یکی هم متاسفانه بکووووب حرف میزنه دائم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بنظرت الان دیگه درست میشه؟بخاطر یه چیز کوچک قهر می‌کنه خیلییی احساساتیه باید دم به دقیقه بوسش کنم بغ ...

اگر میتونی گریه اش رو تحمل کنی..بله درست میشه

بچه ها انعطاف و قدرت پذیرش بالایی دارن ببینه محکم برخورد میکنید تغییر رویه میدن.

اگر میتونی گریه اش رو تحمل کنی..بله درست میشهبچه ها انعطاف و قدرت پذیرش بالایی دارن ببینه محکم برخور ...

متاسفانه الان دیگه عصبی شدم و وقتی بکوب گریه می‌کنه و ول کن نیست عصبی میشم و منم سرش داد میزنم که ساکت شد یا بینم دو ساعت پشت سر هم داره گریه می‌کنه و نق میزنه میگم اگر ادامه بدی مامانت نمیشم اونم قهر می‌کنه می‌ره تو اتاق اگر اینو نگم همینطور گریه کردناشو ادامه میده تا شب موقع خواب

متاسفانه الان دیگه عصبی شدم و وقتی بکوب گریه می‌کنه و ول کن نیست عصبی میشم و منم سرش داد میزنم که سا ...

یکیشو دارم..فقط خدا بهت صبر بده.