اول از همه سه تا تخم مرغ رو سفیده و زرده رو جدا میکنی
سفیده و زرده رو تو دوتا ظرف جدا گانه میریزی
حالا با همزن سفیده رو پانزده دقیقه یا بیشتر میزنی به صورتی که سفیده کامل کاراملی بشه وقتی ظرف رو برعکس کردی از ظرف خارج نشه
زرده رو هم میزنی کامل که اونم کامل باز بشه
حالا که سفیده کاراملی شد و پف کرد با زرده همزده شده کامل مخلوط میکنیم
تو یه ظرف بزرگ میریزیم
حالا یک لیوان شکر یا میزانی که شکر دوست داری تو این سفیده و زرده همزده شده میریزیم
بعدش بازم همش میزنیم که کامل مخلوط بشن
حالا یک لیوان شیر رو اضافه میکنیم بازم همش میزنیم با همزن بعدشم که کامل هم خورد همزن رو کنار میزاریم
حالا مواد خشک رو اضافه میکنیم
اول آرد رو اضافه میکنیم
در صورتی که مواد یه خورده غلیظ بشه و با همزن دستی هم میزنیم
حالا که غلظت خوب شد بهش وانیل و هل و بگینک پودر و اگه دوست داشتی سه قاشق پلو خوری گلاب اضافه کن بعدش مواد رو خوب هم میزنی حالا که هم خورد نصف مواد رو تو ظرف دیگه میریزی و بهش پودر کاکائو اضافه میکنی که رنگش کامل شکلاتی بشه حالا تو ظرف استیل قالب که برای کیکه که چربش اول مواد کیک بدون کاکائو و بعد مواد شکلاتی رو به صورت دورانی میریزی که حالت بگیره
بعدش هم روش کنجد میریزی
میذاری رو فر برای مواد روش هم وقتی کیکت یه خورده سرد شد از تو قالب در بیار یادت باشه باید یه خورده سرد باشه اگه خیلی داغ باشه هم کیکت وقتی میخوای بخوری طعم خمیر میده هم از هم میپاشه بعدش شکلات تخته ای رو با خامه و کره آب میکنی و میریزی روش و بعد هم ترافل رنگی