2777
2789
عنوان

به نظرتون به نامزدم در مورد جشن عروسی این رو بگم یا نه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 31 پست
کلا ادم ولخرجی نیستمنمیخوام اول کاری ولی اون فکر کنه دیگه هیچ خرجی ندارمدلیلامو بهش میگم که بدونه از ...

کار خیر رو بعداً هم میتونی انجام بدی، ولی عروسی و ماه عسل یکباره فقط. اگه عروسی دوس نداری، ماه عسل قشنگ و خاطره سازی برو. (ما خودمونم همینو انجام دادیم و لذت میبریم با هرسری یادآوری و مرور خاطراتمون، توی هتلمون هم عکاسی انجام دادیم با لباس عروس و دامادی، همسرم عکاس و فیلمبردار گرفته بود، هتل هم اتاقمون رو برای شب دیزاین کرده بود و یه شب رویایی بود برامون واقعاً) خلاصه کاری نکن بعداً پشیمون شی، یا با دیدن ازدواج اطرافیانت حسرت بخوری. خواهر همسر من با خواستِ خودش عروسی نگرفت و ماه عسل نرفت، بعد ها همیشه تو دلش موند، با دیدن مراسم ازدواج هرکسی ناراحت میشد و الانم که متاسفانه طلاق گرفتن.

کار خیر رو بعداً هم میتونی انجام بدی، ولی عروسی و ماه عسل یکباره فقط. اگه عروسی دوس نداری، ماه عسل ق ...

ممنونم ازین که تجربه ات رو گفتی

روی این هم فکر میکنم 

کلا خرج اضافه دوست ندارم

شایدم به قول شما که کار خیر رو موقع دیگه ای بتونم انجام بدم

یه رستوران جمع و جور نزدیکارو بگم فقط 

سفر رو ولی فکر نکنم بریم میخوام هزینه سفر رو برای خرید خونه بزاریم

ماه عسل شمال که نمیرم ، میخوام برم کیش😄 اونم زیاد در میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.