2777
2789

من به دلایلی نمیخوام عروسی بگیرم

ولی نمیخوام هم نامزدم فکر کنه که من دختر کم خرجی ام و ارج و قرب ندارم و تو ناخداگاهش همچین تصویری ازم داشته باشه

به نظرتون موقع کاغذ نویسی بگم عذوسی رو میخوام و بعدش بهش بگم که نه یا همون اول قبل عقد بهش بگم؟

میخوام فقط فرمالیته باغ رو برم 

تالار نگیرم

برای غذا هم فامیل رو نمیگم، هزینه غذا رو کمتر از میزان تالار میخوام بدم خیریه و فقط در حد خواهر و برادرای جفتمون رستوران بریم

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اینکارو میکنی؟؟دلت عروسی نمیخواد بعدا؟

نه عروسی زو از بچگی دوس نداشتم

فقط میخوام لباس بپوشم فرمالیته باغ رو بگیریم و تموم

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

برید سفر

اونو میریم

نمیخوام جزو هزینه عروسی حسابش کنه

مازاد هرچی بمونع رو میگم بزاره روی پولمون برای خرید خونه

خوب شما تنها نیستی

حالا که عروسی برات مهم نیست ببین نظر. همسر چیه به یه توافق برسین

گاهی پسرا برا جشن عروسی مشتاقترن

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
خیریه نده، خودت برو چندتا نیازمند پیدا کن با دست خودت بده بهشون

اینم خوبه

روی نحوه خرج کردن اون هزینه خیریه بعدا باز تصمیم میگیریم دوتایی ببینیم غذا به نفعه یا مثلا  خوار و بار خشک یا لوازم تحریر حتی

خوب شما تنها نیستیحالا که عروسی برات مهم نیست ببین نظر. همسر چیه به یه توافق برسینگاهی پسرا برا جشن ...

قبلا غیر مستقیم پرسیدم 

قسمت اختصاص هزینه اشو برای خیریه گقتم خیلی استقبال کرد

کلا هرکی این روش رو رفته دیدم بعدا پشیمون شدهدرضمن خانواده داماد شاید عروسی بخوان ،نظر شما ۵۰ درصد م ...

منم به شوهرم میگفتم عروسی نمیخوام قبول کرد بعدا خانواده ها قبول نکردن بجای ی مراسم دوتا مراسم گرفتیم.