2777
2789
عنوان

دو راهی خفت و ذلت

135 بازدید | 10 پست

من مجردم و زیر مجموعه بیمه پدرمم

اونم چه بیمه ای ؟! نیروهای مسلح 🥺

یعنی تقریبا همه چی برام مجانی و رایگانه با بهترین پزشکا حتی عمل های زیباییمونم تخفیف میخوره و هزینه بیمارستانش برامون مجانیه

من کلا بخوام حساب کنم فکر کنم سرجمع ۱۰۰ هزارتومنم هزینه درمانی تو زندگیم ندادم.

حالا نیایید بگید ما نیروهای مسلحیم اینجوری نیستیم یا هستیم بیمه نیروهای مسلح یه جور سلسله مراتبی طوره بسته به درجه شغلی اون فرد نظامی و کلاز بیمه داره

حالا مشکل من اینکه من چون اینجوری بودم به شرکتی که توش شاغلم گفتم بیمه واسه من رد نکنید

اونا هم اول پافشاری کردن که نه باید بیمه شی من الکی گفتم اخه تحت درمانم از بیمه بیام بیرون هزینه هام زیاد میشه درمانم که تموم شد بیمم کنید .

حالا یکساله که من بیمه نیستم اونا هم ول کردن.

بعد حالا میخوام بورسیه دکتری بگیرم یه بورسیه فول فاند پیدا کردم که یکی از شرایطش حداقل یکسال سابقه کار با بیمه ست 😂😂😂

الان من نمیدونم برم در اسرع وقت به شرکت بگم بیمم کن

یا همون نیروی مسلح بمونم 😂😂😂

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
چرا خفت عزیزمشرکت وظیفه اشه کارمندشو بیمه کنه

خب من نمیخوام اصلا بیمه تامین اجتماعی شم

ولی واسه بورسیه دکتری لازمه که بشم

میگم الکی از نیروی مسلح نرم تامین احتماعی بورسیه رو هم نتونم بگیرم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من نمیخوام اصلا بیمه تامین اجتماعی شمولی واسه بورسیه دکتری لازمه که بشممیگم الکی از نیروی مسلح نر ...

ااون بحثش جداس ولی نهایتا اگه نشه نمیتونی دوباره بیمه نیرو های مسلح بشی؟

و اینکه میتونی بیمخ ی تامین اجتماعی بشی و از یه بیمه ی تکمیلی مثل بیمه ی دانا هم استفاده کنی چون خودم همینطوریه و راضی هستم

ااون بحثش جداس ولی نهایتا اگه نشه نمیتونی دوباره بیمه نیرو های مسلح بشی؟و اینکه میتونی بیمخ ی تامین ...

نه اگه به شرکت بگم برم تامین احتماعی دیگه تا اخرش باید همین تامین اجتماعی بمونم .

اره اگه برم تامین حتما تکمیلی میزنم 

ولی هیچی نیروهای مسلح نمیشه

ما حتی پزشک فوق تخصص میاد خونمون ویزیت میکنه ویزیتشم میشه هزار و پونصد تومن🤣🤣

😂😂 چی بگم تکمیلی دیگه تا این حد خوب نیس😂

من خواهرم تکمیلیه اینجوری که پول میدن بعد مدارک میبرن از بیمه میگیرن 

ما کلا از اول هزینه هامون با بیمه ست 

من خواهرم تکمیلیه اینجوری که پول میدن بعد مدارک میبرن از بیمه میگیرن ما کلا از اول هزینه هامون با بی ...

دقیقا همین جوریه و خب حجم زیادی از هزینه ها هم کم میشه منتها بازم به اندازه ای که شما میگین شاید مقرون به صرفه نباشه نمیدونم

عزیزم بیمه تامین اجتماعی ی بیمه سنوات داره 

ی بیمه درمانی

برو اونجا و بگو بیمه سنوات رو میخوای اما درمانی رو ن

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

عزیزم بیمه تامین اجتماعی ی بیمه سنوات داره ی بیمه درمانیبرو اونجا و بگو بیمه سنوات رو میخوای اما درم ...

اونور اگه بیمه تامین اجتماعی بشم چه سنوات چه درمانی از نیروهای مسلح خارجم میکنن

چون ۲۸ سالمه عین گرگ منتظرن یا شوهر کنم یا دست به جیب بشم که از کفالت پدرم خارجم کنن 🙄🙄🙄

اونور اگه بیمه تامین اجتماعی بشم چه سنوات چه درمانی از نیروهای مسلح خارجم میکننچون ۲۸ سالمه عین گرگ ...

آخه منم همین مشکل رو داشتم 

همسر مسلح بود خودم تامین 

رفتم درخواست دادم این کارو برام کردن 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!