2777
2789
عنوان

ماهی ده تومن لوازم آرایش میخرم شوهرم میگه ولخرجی

| مشاهده متن کامل بحث + 10589 بازدید | 257 پست

الان همه میان میگن واااای ده میلیوووون؟

در صورتی که الان یه ضد آفتاب خوب حدود دو تومنه

که تو این فصل و گرما و هی تمدید کردنش زود تموم میشه

با توجه به قیمتا اصلا مبلغ بالایی نیست

اگه درآمد شوهرت خوبه و میتونه خرج کنه

حق داری معترض باشی

خانومای اینجا عادت کردن به قناعت الکی

فک میکنن کم خرج کنن و به خودشون نرسن افتخاره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چقدرم حرص خوردیم سه بارسکته کردم دوباره احیام کردنآنچه عیان است چ حاجت ب بیان است عزیزم

😂😂

خدانکنهههه

آخه خیلیا نمیدونن و میان کلی راهنمایی هم میکنن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله وظیفه مرده برای زنش خرج کنه 

ولی اگه شوهرت وضع مالی خوبی نداره یکم درکش کن میدون جنگ نرفتی که زندگی خودتم هست 

برای آینده هم باید پی انداز کنید 

وگرنه زندگی بگه هاتونم داغون میکنید همش باید مراقب شما باشن براتون هزینه کنن از زندگی خودشون چیزی نفهمن

مگه چقدر زشتی که ماهی ده تومن پول لوازم آرایش میدی

گفتم شامپو و این چیزاهم هست

من فقط علاقه به خریدن لوازم آرایش دارم نه استفادش

دوست زنداداشم

فروشنده هست 

برندای لوکس

خواهرامم ازش میخرن

احساس میکنم فیکه

احساس نکن مطمین باش

مگه آدم هر ماه کرم پودر و شامپو و اینجور چیزا میخره ، هر ماه ؟ 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
احساس میکنم فیکه

تاپیک رونمیدونم ولی من یه ضدآفتاب وتونرودوتالاک خریدم شد۱۸۰۰😶‍🌫️

پس آدم اگه آبرسان وکرم دورچشم وچیزای دیگه هم بخره درحدهمون ۱۰تومن میشه 

توی دوره وزمونه ی الان عجیب نیست 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اخه برندم باشه هرماه ک تموم نمیشه ک بخره

میشه دیگه شما نگاه کن ابرسان کیلینیک سه ملیون بیشتره 

یه کرم پودر برند تا ۵ ملیون هم ممکنه بره 

یدونه رژ لب دیور سه ملیونه و خورده ایه