من خودم آنلاین سنگ خریده بودم از آنلاین شاپ تلگرام که کلا بسته شد سنگ فیک داد
ادمینی تکاپو کلاه برداری کرده بود ازش البته زیاد نداد، ۹۹ هزار ولی بازم پول پوله میدادش به نت
یه ادمینی دیدم بود یادم نیست اسمشو
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗
خب تو جایی که بی حساب کتابه و حتی سرورش ایران نیست. کاربر ایرانی رو آدم حساب نمیکنه خرید معلومه اینجوری میشه. من که از پیج خرید نمیکنم. از سایتم اول ای نماد چک میکنم مطمئن شم قانونیه و ثبت شدهست.
دنیا میچرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام
خب تو جایی که بی حساب کتابه و حتی سرورش ایران نیست. کاربر ایرانی رو آدم حساب نمیکنه خرید معلومه اینج ...
ای کاش همه چی خیلی تحت نظر و قانون بود
خرید آنلاین واقعا خیلی کارو راحت میکنه و تنوع بهتره
حیف خیلی از پیجا قابل اعتماد نیستن
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!