2777
2789
عنوان

ای کسانی که از افغانیا دفاع می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 36 پست
وای ما پارک نزدیکمون ک قبلا میرفتیم پر بودن الان دیگ نیستن قشنگ و تمیز شده پارک

یعنی ما میریم ارگ کریم خان شیراز انگار اومدی کابل بس که این لجنا زیادن

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

از اول نباید راهشون میدادن... ن با وحشی گری و هزارتا درد گذاشتن رو دلشون...خودمون هزارتا مشکل داریم ...

دقیقا ، بعضی از نرهای شل مغز ایرانی هم به خاطر اینکه مهریه ندن میرن این اشغالارو میگیرن دیگه بدتر

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش دزفول بودم

رفتم بازار دیدم افغانی ها سرجاشونن

همون زبون درازهای عوضی

پرسیدم چرا نرفتن گفتن قراره برن

عوضی ها

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

دقیقا ، بعضی از نرهای شل مغز ایرانی هم به خاطر اینکه مهریه ندن میرن این اشغالارو میگیرن دیگه بدتر

دیگه باید از سیاستمدارامون شاکی باشیم ک چرا راهشون دادن...

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه باید از سیاستمدارامون شاکی باشیم ک چرا راهشون دادن...

تف بر ذات یک یکشون

سرپرست کارگاه به افغانی بود مثل سگ پاچه می‌گرفت صاحبکار عمدأ گذاشته بود که بیفته به جون بقیه ، گفت قراره برم افغانستان و هی پاچه می‌گرفت که کیا خوشحالم میخام برم شر بود شر، امیدوارم مردش برسه به افغانستان با خواهرش اونم بود ، صاحبکار خدا لعنتش کنه که خونه ایرانیا رو کرده بودن تو شیشه

سرپرست کارگاه به افغانی بود مثل سگ پاچه می‌گرفت صاحبکار عمدأ گذاشته بود که بیفته به جون بقیه ، گفت ق ...

متنفرم ازشون انشالله برن که دیگه برنگردن

گفتم چرا به بهشون کار میدینآدم قحطیه

والا 

یه عالمه جوون بیکار تو مملکت داریم بعد این پررو های نمک به حروم ...

این که دیگه چاه کنی و لوله باز

کنی نیست که بگن ایرانی ها

اهل انجام دادنش نیستن

واسه چی باید افغانی بو گندو

ووبذارن تو مغازه آرایشی بهداشتی

این که دیگه چاه کنی و لوله بازکنی نیست که بگن ایرانی هااهل انجام دادنش نیستنواسه چی باید افغانی بو گ ...

میگن حقوق زیادی نمی‌خوان یا بیمه و فلانشون نمی کنیم و از این چرت و پرتا 

بدبختای خسیس گاو

میگن حقوق زیادی نمی‌خوان یا بیمه و فلانشون نمی کنیم و از این چرت و پرتا بدبختای خسیس گاو

خوبه دارشون بزنن لعنت بهشون

که کارمیدن به این لاشخورا

مشکل برا اون روزی بود که مرزارو تا ته باز کرده بودید و راه میدادید هی میگفتیم نه و گوش شنوایی نبود

ن به اون حمایت برادرانه نه به این رفتار ناشایست فعلی

الانم واقعا خیلی بد میندازنشون بیرون اصلا اینجور نیس که میگید