2777
2789
۱۸۰ولی لب نمیزنم انقد از قیافش بدم میاد

نگاه به قیافش نکن .بذاریخ بزنه وباهاش شیرانبه درست کن مزه جون میده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگاه به قیافش نکن .بذاریخ بزنه وباهاش شیرانبه درست کن مزه جون میده

نه به خاطر اون نیس

یه بار خوردم وحشتناک اسهال شدم

بعد اون قیافشم میبینم بدم میاد😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نه به خاطر اون نیسیه بار خوردم وحشتناک اسهال شدمبعد اون قیافشم میبینم بدم میاد😂

آهان 😂

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
عرررر‌ دلم میخواد😂😭

😅خودمم دلم خواست 

انبه رو ما کیلویی نمیگیریم 

صندوقی میگیریم فقط 🤤

دیروز یه صندوقش خریدیم یه تومن

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

من‌ امروز دو جا دیدم ۱۴۸از این وانتیا‌ تو راهعجله داشتم واینسادم‌بعضیاشونم‌ یه هو میری میگن کارتونی ...

من پریشب بعد کارم داشتم برمیگشتم طرف داشت میبست، گفتم یه کیلو موز بده، کیلویی 200 تومن بود :-|

گف به جا موز انبه ببر بهت میدم کیلو 100 

3کیلو بهم داد

اومدم خونه مادر گف کار خوبی کردی

الان دو روزه با شیر میکنیمش اسموتی برا صبحانه