2777
2789
عنوان

دخترم حرف زدن عادیشو هم یادش رفته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 49 پست

خدا عاقبت مون رو باهوش مصنوعی به خیر کنه. 

این همه اطلاعات جمع میکنه، اخرش کجا به ضررمون استفاده کنه،  الله اعلم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه آینده بیشتر بچه های نسل جدید همینه نه مطالعه نه تحقیق فقط هرچی رسانه بگه چشم بسته قبول میکن ...

دقیقا اصلا من متوجهم تمرکزش کم شده دختر من خیلی تند خوان بود الان دو خط کتابشو چند ساعت طول می‌کشه حفظ کنه اخرشم میگه هوش مصنوعی خلاصه کنه همونو فقط میخونه

خدا عاقبت مون رو باهوش مصنوعی به خیر کنه. این همه اطلاعات جمع میکنه، اخرش کجا به ضررمون استفاده کنه، ...

واقعا گاهی حس میکنم هدفی که پشتشه خنگ کردن ادماس میخواد ذهن مردمو ببنده

وادخترت چرا تصمیم های عادیشم ازاون میپرسه؟من خودم ازهوش مصنوعی استفاده مفید میکنم ازش اینامن خودم با ...

میگه اون خیلی منطقیه تصمیم درست میگیره 

یا مثلاً برای جواب دادن به کسی چیزای خوبی میگه به ذهن خودم نمیرسه 

عزیزم با پاک کردن از تو گوشیش و گرفتن گوشی فقط بهش یاد میدی تا راهای پیچوندنت رو یاد بگیره و حریم شخصی و غرورش هم آسیب میبینه

یه دوره ای داره میگذره 

صحبت کردن باهاش بهترین روشه 

از طرفی دیگه ممکنه کمبود اعتمادبه نفس و احساس تنهایی موجب چنین چیزی شده باشه 

به هرحال هوش مصنوعی دوست سالمی هست و چهارتا چیز هم ازش یاد میگیره فن بیانش هم بهتر میشه البته اگر بعد از مدتی وابستگیش کمتر بشه به هوش مصنوعی

بجای گرفتم گوشی میتونی سرگرمی هایی براش مهیا کنی که خودش تایم کمتری رو تو گوشی بگذرونه

به نام خدای رنگین کمان

من خیلی وقتا به عنوان تراپیست با هوش مصنوعی حرف میزنم واقعا هم صحبت خوبی میتونه باشه نسبت به تکنولوژی گارد نداشته باشید بعضی وقتا هم شده که برای همدردی با کسی نمیدونم چجوری باید جمله بندی کنم و حرف بزنم ازش کمک گرفتم به طور کل چیز بدی نیست البتهه تا وقتی که اعتیاد پیدا نکنیم بهش

به نام خدای رنگین کمان

دقیقا اصلا من متوجهم تمرکزش کم شده دختر من خیلی تند خوان بود الان دو خط کتابشو چند ساعت طول می‌کشه ح ...

اصلا خودمونو میگم خودم از راهنمایی همیشه کتابخونه عضو بودم هر دوروز کتاب می‌گرفتم میخوندم بعد دیگه کم کم سنمون رفت بالا و درسمون تموم شد کتاب رفت کنار پی دی اف میخوندیم الان دیگه انقدر سرگرم گوشی و هوش مصنوعی شدیم همون پی دی اف هم حوصلم نمیاد حتی متن طولانی تو نی نی سایت رو حوصله و تمرکز ندارم چه برسه به اینا که اصلا کتاب هم نخوندن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اصلا خودمونو میگم خودم از راهنمایی همیشه کتابخونه عضو بودم هر دوروز کتاب می‌گرفتم میخوندم بعد دیگه ک ...

دقیقا باهاتون موافقم زمان ما که این چیزا نبود الان وضعیت مون اینه بخاطر همینم نگران دخترمم 

من خیلی وقتا به عنوان تراپیست با هوش مصنوعی حرف میزنم واقعا هم صحبت خوبی میتونه باشه نسبت به تکنولوژ ...

بله من خودم اصلا میگم دخترم همه چیزو بلد باشه از تکنولوژی استفاده کنه 

یک بار با من بحثش شد دیدم چند دقیقه ای سکوت کرده نگو داره از هوش مصنوعی میپرسه به من چی بگه تا این حد فک نکنم نرمال باشه 😭

از دستش بگیر 

بچه بابد بره بیرون بازی کنه .حرف بزنه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بله من خودم اصلا میگم دخترم همه چیزو بلد باشه از تکنولوژی استفاده کنه یک بار با من بحثش شد دیدم چند ...

به این علت هست که براش تازگی داره این ویژگی هوش مصنوعی و ممکنه بخاطر این باسه که دنبال درست ترین کامل ترین جوابه و فکر میکنه اگر خودش جواب بده ممکنه پشیمون بشه که چرا جواب بهتری نداده و اورتینک پیدا کنه و.... 

به نام خدای رنگین کمان