دوستان هر ساعتی تو این تاپیک آمدین جواب بدین همشون میخونم من زایمان اولم چهار روز زودتر بود . تا چهل هفته یه شب ک خیلی خسته بودم تو من خارجی سرچ زدم ک چطوری بریم تو فاز زایمان اونم یه سری حرکات ورزشی آزوده بود من همون شب ک همه خواب بودن نصف شب انجام دادم دو ساعت بعدش دردای خفیفی شروع شد ک تا صبح صبر کردم و مادرم بیدار کردم تا نه صبح رفتیم بیمارستان و گفتن چهار سانتی ک خلاصه کیسه ابو پاره کردن آمپول فشار زدن تا قبل آمپول فشار اصلن دردام زیاد نبود قابل تحمل بود همچین ک آمپول فشار زدن دردای وحشتناکی شروع شد ک تا ساعت هفت شب ادامه داشت بعدش زایمان کردم با اینکه خیلی همکاری کردم بخیه خوردم بچمم خیلی ریزه میزه بود دو هفصد بود ولی جرم دادن چون شب شلوغی بود و هی مادر باردار میآمد برا زایمان اوناهم بزور زایمان انجام میدادم تو همون اتاق زایمان کنی ک زایمان کردم یه خانمه آوردن هی میگفتن زور بزن بچه خفه شد این جیغ میزد دیدم ماما رفت رو شکمش انقدز وحشتناک رو شکمش فشار میآورد که بزور بچه بیاد بیرون زنه هم بدجور ضعف کرد من ک خودمو حالا میبینم بچه دوم کلی ضعیف شدم اعصاب گرفتم قبلاً داروهای اعصاب میخوردم و الان جون ندارم از سزارین هم میترسم بشدت چون خیلی ازش بد شنیدم دردای وحشتناک بعد سز رو شنیدم
میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هردوتاش درد داره و مضخرفه.درد زایمان طبیعی تحقیر کننده ای.
اسمش روشه طبیعی دیگه منم دوست دارم طبیعی باشه ولی میخوام برم یه شهر با امکانات بیشتر اما میخوام بدونم چ روزی برم ک زیاد معطل نشم چون تاریخ سونو معمولا دقیق نیست میخوام بدونم چقدر فاصله بوده بین زایمان و سونو
من اولی۴۲هفته دومی۴۰هفته همون تاریخی که سنوگفته بودبه دولتی وخصوصی نیست به شانس خودآدمه من اولی خصوص ...
از منم فقط واسه چک کردن اینکه چند سانتمپمیامدن بعد میرفتن تو اتاق تک تنها بودم فقط اخراش ک رسیدم ب هفت هشت سانت آمدن گفتن زور بزن فلان کن بشین پاشو و تمام