2777
2789
عنوان

دیرثبت نام کردن هنرستان

70 بازدید | 4 پست

وقتی که کارنامه و برگه هدایت تحصیلی اومد همون موقع رفتیم هنرستان برای رشته کامپیوتر دهم ثبت نام کنم هر جارفتم گفتن پرشده حتی اموزشو پرورشم رفتم گفتن دیگه ثبت نام نمی کنن هنرستانا هر رشته ای رو با اینکه معدلم ۱۹.۷۱ هست بلاتکلیف موندم نمی دونم چیکار کنم اصلانم علاقه به رشته های نظری ندارم که برم  

ته تابستون که میرسه حتی دل دریامیگیره

اصلا تا هدایت تحصیلی و کارنامه نداشته باشید ثبت نام انجام نمیشه بقیه چطوری زودتر ثبت نام کردن که ظرف ...

امسال اینطوری شده که از قبل یعنی از اردیبهشت و تا اخر خرداد اینا باید پیش ثبت نام میکرن بعد ازمون میگرن اگه قبول شدن اون موقع ثبت نام می کنن 

من چون مشاور مدرسمون اینارو نگفت نمی دونستم 

ته تابستون که میرسه حتی دل دریامیگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال اینطوری شده که از قبل یعنی از اردیبهشت و تا اخر خرداد اینا باید پیش ثبت نام میکرن بعد ازمون می ...

والا جدیدا نمیدونم ولی قبلاً اونایی که اولویت ب بودن پیش نام میکردن الف ها را هم ثبت نام میکردن بعد اگر پر نمیشد ب ها را ثبت نام میکردن 

شما الویت چند بودی؟