بچه هارمن ۲سال پیش ۹ تومن به دوستم پول قرض دادم که دیگه دوستیمون بهم خورده ( یه زمانی صمیمی بودیم ) من ۶ ماهرپسش پیام دادم که اگه میشه پولم رو قرض بده گفت به تو این چند روز برمیگردونم که خبری نشد( ارتباطی با هم نداریم) تو اینستا هم هایدم کرده از همون روزی که گفتم پولم رو پس بده 😂😂بعد ۶ ماه دیروز تو واتساپ پیام دادم که به پولم احتیاج دارم تا آخر هفته لطفا برگردون. پیام واتساپم دو تیک خورده یعنی نت داره از قصد وا نکرده امروز ۸ صبح هم اس ام اس دادم که تو واتساپ پیام دادم ندیدی مجبور شدم اینجا بگم که به پولم نیاز دارم تا آخر این هفته بهم برگردون . اس ام اسمم جواب نداده . نظرتون چیه بچه ها؟؟؟؟
وای بدم میاد از همچین کسایی عین ی بنده خدایی بهش پارسال پول قرض دادم اون پس نداده هیچ ی پول دیگه ام میخوام بخدا همین الانم شماره کارت فرستاده که به این بزن پررو هستن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.