2777
2789
عنوان

پس گرفتن پول

93 بازدید | 24 پست

بچه هارمن ۲سال پیش ۹ تومن به دوستم پول قرض دادم که دیگه دوستیمون بهم خورده ( یه زمانی صمیمی بودیم ) من ۶ ماهرپسش پیام دادم که اگه میشه پولم رو قرض بده گفت به تو این چند روز برمیگردونم که خبری نشد( ارتباطی با هم نداریم) تو اینستا هم هایدم کرده از همون روزی که گفتم پولم رو پس بده 😂😂بعد ۶ ماه دیروز تو واتساپ پیام دادم که به پولم احتیاج دارم تا آخر هفته لطفا برگردون. پیام واتساپم دو تیک خورده یعنی نت داره از قصد وا نکرده امروز ۸ صبح هم اس ام اس دادم که تو واتساپ پیام دادم ندیدی مجبور شدم اینجا بگم که به پولم نیاز دارم تا آخر این هفته بهم برگردون . اس ام اسمم جواب نداده . نظرتون چیه بچه ها؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصد نداره بده ارزش پولت از دو سال پیش خیلی کمتر شده برو شکایت کن

به خاطر ۹ تومن ضایع است شکایت کنم . ولی میدونی خودش همچین دختری نبود پول بگیره پس نده از وقتی ازدواج کرد عوض شد شوهرش آدم مقید و آداب دانی نیست

پول خودت میخوای بگیری خجالت میکشی ؟

اون بدهکاره چرا تو خودتو بدهکارش میدونی 

یجوری باهاش حرف میزنی انگار اون طلبکارته 😂

بعضی خانما نی نی سایت چقدر عجیبن 

یا خیلی پولداری یا خیلی ساده که پولتو زودتر پس نگرفتی اختلاسگرا همینجوری سر مردم کلاه میزارن 

وای بدم میاد از همچین کسایی عین ی بنده خدایی بهش پارسال پول قرض دادم اون پس نداده هیچ ی پول دیگه ام ...

طلبکارته ؟ خودش کسیو نداره برادری پدری مردی اطرافش نیست از اونا بگیره که از تو دختر میگیره ؟

به خاطر ۹ تومن ضایع است شکایت کنم . ولی میدونی خودش همچین دختری نبود پول بگیره پس نده از وقتی ازدواج ...

وا ۹ تومن مگه کمه تازه فکر کنم یا تورم حساب کنن بدن. من یکی از خواهرام به خاطر ۴تومن شکایت کرد

پول خودت میخوای بگیری خجالت میکشی ؟اون بدهکاره چرا تو خودتو بدهکارش میدونی یجوری باهاش حرف میزنی انگ ...

هی گفتم به خاطر ۹ تومن زشته چند بار بهش بگم ولی دیدم اگه نگم هیچ وقت پس نمیده چون ارتباطمون هم قطع شده☹️

هی گفتم به خاطر ۹ تومن زشته چند بار بهش بگم ولی دیدم اگه نگم هیچ وقت پس نمیده چون ارتباطمون هم قطع ش ...

همینا رو بگو بگو لازم دارم زشته بخاطر 9تمن شکایت کنم پس بده

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن
هی گفتم به خاطر ۹ تومن زشته چند بار بهش بگم ولی دیدم اگه نگم هیچ وقت پس نمیده چون ارتباطمون هم قطع ش ...

اون قرضشو نده زشت نیست تو پولتو بخوای زشته ؟فردا خونه شوهر چجوری میخوای زندگی کنی هر کی میتونه ازت سواستفاده کنه 

پولتو میگرفتی میدادی به زن بی سرپرست نیازمند که توان کار نداره یا شعلی بهش نمیدن 

دوستت شوهر داره خرجشو میده