2777
2789

مگه ما موقه فاتحه نمیگیم 

بسم الله الرحمن الرحیم؟معنیه این ینی چی ؟ینی به نام خداوند بخشنده مهربان 

الحمدلله رب العالمین؟معنیه این ینی چی ؟ینی ستايش خداى را كه پروردگار جهانيان است تا آخر سوره ها و چیزایی که بالا سر قبر برای اموات می‌فرستیم کلا سلام و تشکر از خداونده و راجبه خداست چه ربطی به اموات داره ؟چجوری ثوابش میرسه به اموات؟

حَسبّی اَللّه📿

از طرف اون فوت شده هست اون تحسین و تعریف خدا

ما به نیت اون اموات میخونیم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عجیبه واسم

ولی درکل حمد و توحید جزو سوره هاییه که خیلی درحالت عادی بهتره و ثوابش بیشتره فک کنم برا همونه

و با توحید یجورایی به خودمون یادآور میشیم تنها آفریدگار هستی کیه و راحت تر دل میکنیم از دنیا شاید واس همینه

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

سرچ کردم این و گف 

هر گونه عمل خیری بر حال اموات در عالم برزخ ثاثیرگذار است. اما در این میان بر اساس روایات برخی از آنها را می توان بهترین ذکر برای اموات دانست. از جمله آنها می توان به ذکر صلوات و فاتحه، ذکر " اللَّهُمَ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ"، قرائت سوره هایی همچون یس، الرحمن، واقعه، تبارک، صافات، احزاب و ... دانست.

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

من وقتی بگم به نام خدای بخشنده مهربان برام ثواب داره

اما وقتی اینو تقدیم به اموات کنم ثوابش میرسه به اموات از طرف اونا داری میگی به نام خدای بخشنده مهربان

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره 

یتی ما داریم از زبون اون فرد فوت شده میفرستیم؟

بله

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خوب همین سلام و تشکر از خدا پاداش و ثواب داره برای گوینده ، حالا وقتی شما به نیت اموات میخونیش یعنی اونا رو هم توی این پاداش شریک میکنی . مثل هدیه ای که آدم برای کس دیگه ای میفرسته 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

عزیزم یه تاپیک دارم راجع به غسل هست

اگه خواسی با دقت و حوصله بخونش بعدش به من پیام بده تا بگم بهت

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .