2821
2789
عنوان

شوهر بد

129 بازدید | 11 پست

سلام خوبین من دوتا بچه دارم شوهرم خیلی اذیتم می‌کنه دست ب زن هم داره حمایت مالی هم نمیکنه منو کلا باهام بده میگه ازت بدم میاد تو قهرا همش من میرم آشتی میکنم نگید طلاق بگیر چون من ب غیر مادرم کسیو ندارم حمایتم کنه مادرمم پیره خیلی خسته ام از زندگی فقط بخاطر بچه هام دارم زندگی میکنم خیلی موقع ها بفکر خودکشی افتادم خیلی خیلی داغونم شما بگید چیکار کنم اینم بگم ک من از شوهرم خیلی سرترن طوری که بیرون هم رفتم چقدر پیشنهاد دوستی گرفتم فقط بخاطر بچه هام نمی‌خوام خیانت کنم ولی الان دیگه داغونم انکار دوست دارم کسی بهم توجه کنه محبت می‌خوام منم آدمم 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
1
1
100%
3
0
0%
2
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت که ابروی خودت و بچهارو میبری 

برو میتونی کار پیدا کن دستت تو جیبت بره .

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

بچم کوچیکه آخه نمیتونم سرکار برم

پس تحمل کن عزیز جان بچه بزرگتر شه 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست