2777
2789
عنوان

بوی ضخم مرغ رو چجوری از بین ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 40 پست

برای نصف مرغ یا چهار نفر

تکه های مرغ رو با یه پیاز یک هویج نازک خرد شده نصف فلفل دلمه دو تا حب سیر درشت خرد شده و یا قاشق چایخوری پر فلفل زردچوبه (با هم)آب سرد می‌ریزی و میزاری جوش بیاد به محض جوش اومدن خالی می‌کنی تو آبکش و قطعات مرغ رو تمیز میشوری و بعد میزاری با کره پشت و روش سرخ بشه با حرارت تقریبا ملایم

تو یه ماهیتابه چهار پنج تا قارچ خرد شده رو با کره و روغن تفت میدی بعد نصف فلفل دلمه ریز ریز خرد شده با یکی دوتا فلفل قلمی یا پاپریکا خرد شده و دو سه تا قاشق نخود فرنگی خام اینها رو با حرارت ملایم خوب خوب با هم تفت میدی و به مرغ سرخ شده اضافه میکنی ی پیاز متوسط رو جدا تفت میدی طلایی که شد اول بهش ی قاشق چایخوری فلفل زردچوبه (با هم) ی قاشق چایخوری پودر پیاز یک قاشق چایخوری پر پودر  هل و یک سوم قاشق چایخوری فلفل قرمز میزنی خوب تفت میدی بهش ی قاشق غذاخوری پررر رب اضافه میکنی تفت میدی در آخر یک کم آب می‌ریزی و با هر وسیله ای داری پوره می‌کنی و بعد آب جوش اضافه میکنی و می‌ریزی روی مرغ ها با سه قاشق غذاخوری آبلیمو طبیعی و دم میزاری ،عر چی از عطر و طعمش بگم باور نمیکنی تا خودت درست کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ رو توی آب نمک چند ساعت بگذار بمونه

وقتی خواستی بپزی توی آب خالی بگذار تا چند دقیقه بجوشه و کف وخونابه هاش بیاد بیرون

بعد دوباره مرغ رو بشور و با آب تمیز ، تخم گشنیز ، پودر انبه ، نمک ، سیر ، پیاز ، فلفل دلمه ، هویج ، کرفس بگذار بپزه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

ما هر بلایی سرش میاریم باز همون بوگندوعه من که لب نمیزنم گفتم مامانم بلدنیس بذار خودم درست کنم اول یبار آب پز کردم کف و ابشو ریختم دور شستن دوباره ی عالمه پیاز سیرو فلفل دلمه خلال کرد م الوحورشتی برگ بو و کلی ادویه و زعفرون و آبلیمو زدم باااز دوس نداشتم 🤢

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.  عشق‌های ممنوعه همیشه بهایی سنگین دارند؛ راهی که به وصال نمی‌رسد اما ردّی جاودانه در دل می‌گذارد. درست مثل شازده کوچولو که معشوقه‌اش را از دست داد اما رنگ گندم‌ها را برای همیشه به یاد او دوست داشت. گاهی ثمره‌ی چنین عشقی وصال نیست، بلکه معنا بخشیدن به ساده‌ترین چیزهاست؛ چیزی شبیه زیبایی جاودانه‌ی رنگ گندم ها.

من دکترم بهم گف چون ب مرغ داروی هورمونی تزریق میشه اول ۱۰ دیقه ی رب بزار با اب خالی بپزه اون بوی بد و ی کف قهوه ای رنگ میاد رو اب بریز بره بعذ تازه شروع کن مرغتو بزار بپزه بهش هرچی میخای بزن دیگ عمرا بوی بد بده