2777
2789
عنوان

بچه ها کمک طلام غیب شده

255 بازدید | 22 پست

خواهری کنین اگه همچین مشکلی براتون پیش اومده بگید چیکار کردی چه ذکری و دعایی و آیا طلا برگشت 

امانت پیش یکی گذاشته بودم خیلی خیلی مطمئنه رفتم کیفم تحویل بگیرم همونجا نگا کردم دیدم یه انگشترش کمه دقیق اون انگشتر شوهرم خریده و هر روز میپرسه چرا دستت نمیکنی انگار غیب شده چون داخل کیف بسته دادم و اون شخصم خوب نگهداری کرده نه جایی بیرون برده کیف رو نه چیزی انگار غیب شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون قبلا همچین مشکلی برای خودم پیش اومده یه دستبند نازک تو خونه خودم به خدا نه استفاده کردم نه کسی خونمون اومد نه بیرون بردم غیب شد و پیدا نشد والا شنیدم جن برمی‌داره ولی آخه فقط این دو تیکه طلای نازک من جن چشمش گرفته بقیه ام طلا دارن 

اره من گم کردم دعا خوندم تاپیکمو بخون اونجانوشتم دعایی که خوندمو پیداشد

یا امام حسین اگه پیدا نشه شوهرم دیگه باور نمیکنه چون یکی دیگم قبلا گفتم اونجور شده 

تو رو خدا راستش بگو توام عین من بود یهو سر جاش غیب شده بود آخه من بیرون نبردم استفاده نکردم که بگم گم شده انگار غیب شده جن برده توام اینطور بود

چقدر بعد پیدا شد

چون قبلا همچین مشکلی برای خودم پیش اومده یه دستبند نازک تو خونه خودم به خدا نه استفاده کردم نه کسی خ ...

خوب از کسایی که توی خونه باهات زندگی می‌کنن می‌پرسیدی شاید اونا خبر داشتن چی شده

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃