2777
2789
عنوان

ولی بیاین قبول کنیم برای مردا

282 بازدید | 32 پست

قیافه خیلی مهمه

خودم قیافه خیلی خاصی ندارم اماخب نسبتا زیبام

شوهرم غیرمستقیم میگه اگه زشت بودی نمیگرفتمت یعنی درواقع همین

ازدواجمون‌سنتی بوده وصرفاخانواده های هم رومیشناختیم واینکه خودش آدم‌خوبی هست یانه وشغلش وکارش وفلان واخلاقش روبقیه تعریف میکنن‌و..

اونم همینطورمیشناخت

به مادرش گفته بوده توبگی دختره قشنگه قبول نیست بایدخواهرم بره ببینش اگه کفت قشنگه من میگیرمش چون میگه اون خیلی خوش سلیقه وخوبه

خواهرشم منودیده بوده پسندیده رفته گفته سفیده وخوشگل وموهاش بلنده قشنگه 

اونم منوگرفته همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بیشتر تحصیلات و شاغل بودن و وضعیت مالی خانواده دختر براشون مهمه

اینم نس معیارافرق میکنه درنگاه اول خانواده مهمه اماهیمن ویژگی هاروداشته باشه ولی زشت باشه مردی درحدخودش کسی نمیگیرتش

خب برا زنا هم مهمه

ادم تو‌ نگاه اول اگه بنظرش اون طرف زشت باشه اصلا سمتش نمیره زشتی و زیبایی هم نسبی و سلیقه ایه زیبایی از نظر هر کسی فرق داره شاید کسی که تو چشم من زیباعه بنظر شما زشت باشه