2777
2789

دیشب با نامزدم بحث کردم شرایط شغلیش یجوریه همش در معرض گرماست حالش بد میشه میاد خونه جون نداره منم همیشه کوتاه میام الان دوساله فقط اخر هفته ها همو میبینیم امشب شرایط داشتم گفتم بریم شب بیرون از سرکار اومدی دوش بگیر بیا دنبالم لحنش تند شد که من خستم بیام با تو بیرون منم گریه کردم گوشی رو قطع کردم از دیشبه باهام سرده کلا محلش نمیدم لج می‌کنه خسته شدم از بس کوتاه اومدم به نظرتون چیکار کنم خودم همش بقیه رو راهنمایی میکنم به خودم میرسه یه آدم ضعیفم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز شاید واقعا خسته بوده ،وقتی ارومه باهاش صحبت کن اگر واقعا دیدی سرده واهمیت نمیده تجدید نظر کن به نظرم تمومش کن،ولی الان دعوا راه ننداز ،اروم وباسیاست بگو منم دوس دارم وقت بگذرونیم باهم ببین چی جواب میده

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

اگه محلش ندم بدتر لج می‌کنه می‌شناسمش

خب نازش و کشیدی عادت کرده فردا رفتید زیر یه سقف باید همه مسیولیت هارو قبول کنی فکر کنم شوهر شما فقط میدونه بره کار کنه و بیاد خونه استراحت کنه اگه میتونی ای شرایط و قبول کنی و بسازی 

عزیز شاید واقعا خسته بوده ،وقتی ارومه باهاش صحبت کن اگر واقعا دیدی سرده واهمیت نمیده تجدید نظر کن به ...

خودم اصلا غر غرو نیستم تا الان دو بار فقط اعتراض کردم یکبارم آروم بود گفتم میگه من دوست ندارم خسته بیام پیشت یکبار خسته بود اومد اصلا حرف نمی‌زد منم ناراحت شدم الان اونو بهونه می‌کنه میگه اگه خسته بیام پیشت تا یکماه میخوای غر بزنی در صورتی که من فقط یکبار احساسمو بهش گفتم 

یعنی کوتاه بیام ؟

بهش بگو که دلت تنگ میشه،دوست داری وسط هفته هم ببینیش،اول بگو می‌دونم سرکار هوا گرمه اذیت میشی،ولی دل من فقط تنگ میشه این چیزا رو نمیدونه،بگو دیشب دلمو دعوا کردم گفتم فقط آخر هفته ها،ولی دلم هاج و واج نگام کرد.یه کم براش زبون بریز بفهمه که شما خیلی فهمیده ای،با جملات زیبا و عاشقانه،ولی خواسته اتو هم بگو اونم با جملات عاشقانه،بعد دیگه به پرو پاش نپیچ.

خب نازش و کشیدی عادت کرده فردا رفتید زیر یه سقف باید همه مسیولیت هارو قبول کنی فکر کنم شوهر شما فقط ...

یعنی به نظرت بی محلی کنم همچنان جوابه ؟ خودش خیلی ازم حساب می‌بره چون من همیشه با آرامش صحبت میکنم دیشب تند رفتم ناراحت شد لج کرد