2777
2789
عنوان

دخترای قشنگ

136 بازدید | 19 پست

بهم بگین چکار کنم از این کسالته و حوصله هیچی و درس خوندن نداشتنه در بیام

چه کارای کوچولویی انجام بدم که به خودمم رسیده باشم ذوق کنم و کم کم روتین بسازم برا خودم؟ 

مثلا چیزای کوچولو و قابل انجام بگین که یجوری سر شوقم بیاره بشینم درسم روهم بخونم

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

اکسسوری مو بخر موهاتو استایل کن

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاباتو با هایلایت رنگی رنگی کن 

روتین پوست و مو تو سر موقع انجام بده 

و برا خودت هدف بزار مثلا اگه به ماه کامل این کارو انجام دادی برا خودت هدیه بخر 

دُخت شیرازیم 😎        

سیسی: 

یه میکاپ ملایم کن💖

به موها و پوستت برس💖

سریال ببین💖

هرروز برو گردش یا بیرون💖

ورزش کن💖

استایل بزن💖

برقص💖

موزیک و موزیک ویدیو گوش کن💖

اینا میشن روال زندگیت سیسی💜

میخوام به عزیزانی که باهام مشکل دارن یه جمله بگم. مشکل داری؟ مشکل گشا ابلفضل 😂😂لینک ناشناسم🥸: https://daigo.ir/secret/71665998539

سیسی: یه میکاپ ملایم کن💖به موها و پوستت برس💖سریال ببین💖هرروز برو گردش یا بیرون💖ورزش کن💖استایل ب ...

میدونما

ولی بعد یمدت نمیتونم نگهش دارم همه رو یهو انجام نمیدم دوباره کسل میشم

مینویسماانجام نمیدم

از کم شروع کن 

زیاد ننویس که نتونی انجام بدی 

بعدش به مرور بهتر میشه 

باید اراده ات رو هم قوی کنی دیگه اگه یه چیزی رو میخوای باید انجامش بدی اگر هم نمیخوای که هیچی 

میدونماولی بعد یمدت نمیتونم نگهش دارم همه رو یهو انجام نمیدم دوباره کسل میشم

خب سعی کن از کسلی و بی حالیدربیای یکم تغییر تو زندگیت ایجاد کن تو میتونی🎀

میخوام به عزیزانی که باهام مشکل دارن یه جمله بگم. مشکل داری؟ مشکل گشا ابلفضل 😂😂لینک ناشناسم🥸: https://daigo.ir/secret/71665998539

پیاده روی نمیتونم کنمآره کنکوری ای که نه استمرار داره نه روتین

عزیزم چرا؟ 

اکثرا علت اصلی کسل بودن دانش اموزا کمبود فعالیت بدنیه، شده روزی ده دقیقه حرکات کششی انجام بده که سرحال بمونی

زخمی که نکشتت قویترت میکنه
از کم شروع کن زیاد ننویس که نتونی انجام بدی بعدش به مرور بهتر میشه باید اراده ات رو هم قوی کنی دیگه ...

سعیمو میکنم

مرسی عزیزم✨

عزیزم چرا؟ اکثرا علت اصلی کسل بودن دانش اموزا کمبود فعالیت بدنیه، شده روزی ده دقیقه حرکات کششی انجام ...

آها نرمش در خانه رو میتونم 

اوکیه سعیمو میکنم

مرسی قشنگ💅🏻