2777
2789
عنوان

قبول دارین فقط تو هوای زمستونی غذا خوردن میچسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 25 پست
گشنم باشه حالیم نیست گرمه سرده شوره بی نمکه فقط میخورم

😂 ن تو گرما مجبور باشم میخورم ولی کم میتونم

ولی زمستون تو سرما بیای ابگوشت بخوری مثلا چقد میچسبه یا سوپ داغ یا ماکارونی ولی تابستون اینارو بخورم دولیتر عرق میریزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂 ن تو گرما مجبور باشم میخورم ولی کم میتونمولی زمستون تو سرما بیای ابگوشت بخوری مثلا چقد میچسبه یا ...

من همین اعتقادو نسبت به لواشک دارم تو زمستون بیستر میچسبه۰😂

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

کاش جای تو بودم😐من در هر شرایطی👈🍣🍤🥪🌭🍕🍔🍟

چند کیلویی😂😘

من صبح مثلا هوس ی غذای خوب میکنم میپزم

ظهر ک باشه سر سفره نصفشو میخورم حالم دگرگون میشه

اضن نمیچسبه

زیر بمباران باشم دلم غذا میخواد

من از چاقی و دیابت میترسم چون دیابت ارثی داریم

از شکم و پهلو داشتن متنفرم و گرنه خیییلی بیشتر ازینا میخوردم

خدا ب این روش جلومو گرفت😂

فست دقیقا چجوری انجامش میدی بهم یاد بده منم دوسدارم‌خودمو ب ۶۶...۵ برسونمحدودا ۷۳ کیلوام ام الان ولی ...

رایج ترین نوع فست 16/8 است (16 ساعت روزه، 8 ساعت غذا خوردن)

زمان فستت میتونی آب و چای( بدون قند) قهوه( بدون افزودنی) بخوری و بهتره وقتی فستتو باز میکنی قند مصنوعی مثل شیرینی و کیک و نوشابه این چیزا اصلا نخوری غذاهای سالم بخوری اینجوری به مرور وزن کم میکنی و بتونی کنارش پیاده روی روزانه هم بری عاااالیه

من از چاقی و دیابت میترسم چون دیابت ارثی داریماز شکم و پهلو داشتن متنفرم و گرنه خیییلی بیشتر ازینا م ...

من مث چوب خشک میمونم ۴۷ کیلو ام اما عاشق غذام😍😍😍😍😍😍😍

مامان من گم شدم...میترسم..بیا ممو پیدا کن تورو خدا!