2777
2789

محرم میدونی چیه عزیزم ؟

دقیقا به چی میگی محرم ؟ بگو تا بهت بگم چهلمِ محرم به قول شما، رسیده یا نه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محرم میدونی چیه عزیزم ؟دقیقا به چی میگی محرم ؟ بگو تا بهت بگم چهلمِ محرم به قول شما، رسیده یا نه

همین که میگن چهلم و چهل و هشتم اربعین 

الان چهلم کی میشه؟

منظورش اربیعینه فکر کنم

بله بنده هم متوجه شدم، میخوام ببینم خودش چی فکر میکنه اینطوری نوشته

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

پس چرا تقویم من امروز زده ۱۲ صفر چهلم

فک نکنم عزیزم

آخه من دیشب دیدم نوشته بودن ۱۰ روز تا چهلم

امروز میشه ۹ روز تا چهلم

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

همین که میگن چهلم و چهل و هشتم اربعین الان چهلم کی میشه؟

ببین عزیزم

محرم اسم اولین ماه قمری هست

خب؟

دهم محرم رو عاشورا میگن که میدونیم چی شده ..... چهل روز بعد از اون رو هم میگن اربعین

ببخشید ولی چهلم محرم واقعا ادبیات یه دختر خانم‌تحصیلکرده نیست ، رعایت همین نکات کوچیک تو صحبت کردنت، باعث میشه بیرون هم با اعتماد به نفس تر و آگاه تر به نظر برسی

پس چرا تقویم ۲۳ مرداد و زده اربعین یعنی چهل و هشتم

یعنی چی ؟ بله ۲۳ مرداد میشه ۲۰ صفر یعنی اربعین دیگه ......

بالا هم گفتم شما معنی اربعین ، محرم و ... رو نمیدونی ظاهرا

یه بار دیگه کامنت قبلی که برات توضیح دادم رو بخون