2777
2789

اول بگم تاپیکم جنجالی نیست برای دعوا هم این تاپیک رو نزدم چون اهل اینکارا نیستم🤍

ولی حس میکنم اینایی که هیز و مریضن واقعا براشون فرق نداره من یه سری جاها چادر سرم میکنم ولی بازم مزاحمم شدن یه ماشین بود هی دور میزد میومد جلوم چرت و پرت میگفت مثل زمانایی که سرم نیست....

منظورم این نیست که چادر سر نکنیم یا پوشش رعایت نکنیم ولی واقعا انگار فرقی نمیکنه اونی که هیزه هیچ فرقی براش نداره زیر اون چادر هم تصور میکنه!:))))

عاشق گربه هام🥺💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا صددرصد

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

بله درسته

چون آدم مریض به پوشش خانم فکر نمیکنه به این فکر میکنه که چی رو زیر اون قایم کرده! اینو شنیدم از یدونه از همون مریضا

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بله .یه نمایشگاه  توبلژیک برگذار شده که لباس های قربانیان تجاوز جنسی رو به نمایش گذاشته انواع لباس های معمولی و کوتاه و بلند و وووو توش هست 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

عزیزم هیز ک هیزه ولی بیشتر میوفتن دنبال کسی ک میدونن بهشون زودتر راه میده ک معمولا فک میکنن هرچی بدحجابتر باشه طرف زودتر هم وا میده

ک البته اونایی ک خیلی خیلی ژل و فلان زدن خب دیگه سر دسته گروه برای اقایون هستن 

یعنی اقایون فک میکنن ۹۹ درصد اونا زود وا میدن 

پس ربطی به شما یک نفر نداره 

من چادری هستم و صورت زیبایی هم دارم ولی هیچ کس بهم پیشنهاد تا به امروز نداده چون قیافمم سنگینه 

البته زیاد تو خیابونای خلوتم نمیرم کلا

اونی که هیزه بله براش فرقی نمیکنه چی تنته.اما بعضی مردا با چادر پوشیدن زن تحریک نمیشن ولی وقتی یه زن بی حجاب میبینن ماجرا شروع میشه😂

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐