2777
2789

دوتا دختر دارم اینو ناخواسته باردارم دیشب خواب دیدم دارم شیرینی میخورم تعبیرش دختره از صبح حالم خرابه من ظرفیت سه تا دختر رو ندارم  زرشکم دیدم یعنی غم چقدر قبل بارداریم خوشبخت بودم و نمی‌دونستم😭

حالا مگه خوابایی که قبلاً دیدی تعبیر شدن که این یکی هم تعبیر بشه ؟

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله به سلامتی بغلش بگیریاتفاقا بچه های ناخواسته بهترین بچه ها برای پدرومادر میشنما هم یه نفر م ...

دست خودم نیست حالم بده ناشکری میکنم کفر میگم دلم ی بغل میخواد بشینم زار بزنم ولی هیچکس درکم نمیکنه برام سخت شد منی که واقعا دیگه بچه نمی‌خواستم تو این اوضاع گرونی تنبلی تخمدان داشتم گفتم محاله من دیگه باردارشم دختر دومیم رو با دارو باردارشدم