2777
2789

افسرده شدم تو این زندگی امسال تصمیم گرفتم برم ارشد بخونم و اگ بشه بعدش شاغل بشم ب نوعی رشد کنم و خودمو ازاین روزمرگی و افسردگی نجات بدم ولی شوهرم مانع میشه میگه بخوای بری دانشگاه بچه هارو چکارمیکنی؟3و8ساله هستن میگه من شهریه نمیدم واسه دانشگاه کلا مخالفه باهمچی شغل ثابت هم نداره که حداقل دلم ب حقوقش و مزایا و...خوش باشه میگم برم کلاس زبان؟میگه آره برو بابچه ها 12ساله بشین سرکلاس اینکارا رو تو خونه بابات باید میکردی گفتم خب من 19سالم بوداومدم خونه تو دیگه کی فرصت داشتم کلاس برم؟بعدم بابام پول نداشت میگه منم ندارم پس بتمرگ سرجات خونه داریتو بکن☹️

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که بخواد کار پبدا کنه با لیسانس کار پیدا میکنه به لیسانسم بهتر کار میدن

ارشد هر کیو دیدم خونده میگه وقتم رو تلف کردم 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
این بار باید زور بشی ، میترسه و حس میکنه قراره خیلی تغییر کنی و یا خیلی سختش بشه ...

نه گفتم بش که فقط برای این میخوام برم ک از افسردگی نجات پیداکنم اعتماد ب نفسم بره بالا و...

راست میگه دیگهزن شوهردار فقط مال تو خونه و بچه هاس، من خودم مامانم سرکار میرفت منو خواهرم زجر می کشی ...

واقعا چه افکاری دارین. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

کسی که بخواد کار پبدا کنه با لیسانس کار پیدا میکنه به لیسانسم بهتر کار میدنارشد هر کیو دیدم خونده می ...

لیسانس من کشاورزی دانشگاه روزانه هم خوندم بیکارم میخواستم برا ارشد روانشناسی بخونم  

راست میگه دیگهزن شوهردار فقط مال تو خونه و بچه هاس، من خودم مامانم سرکار میرفت منو خواهرم زجر می کشی ...

کی گفته؟؟زن خونه دار خودش آرزو نداره؟دل نداره؟

واقعا چه افکاری دارین.

ممکنه منظورش رو بد رسونده باشه ولی راست میگه 

مادرایی که میرن سرکار بچه هاشون مخصوصا اگه کوچیکن خیلی اذیت میشن ( غیر از اونایی که مادرشون یا مادرشوهرشون بچه هاشونو نگه دارن)

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
چرا نیاری؟من کار میکردم و میخوندم برای ارشد...رتبه خوب اوردم دانشگاه دولتی تیپ یک روزانه قبول شدم

من رشته ارشدم خیلی متفاوته با رشته لیسانس بعدم باوجود دوبچه و کارا خونه تمرکزی نمیمونه برام