2777
2789
عنوان

شوهرم با همه چی مخالفه کلا منو اسیر خودش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 34 پست
کی گفته؟؟زن خونه دار خودش آرزو نداره؟دل نداره؟

بچه هات یکم کوچیکن بذار حدااقل بزرگتر بشن

اون کاربر راست میگه بچه هات اذیت میشن

بذار یکم بزرگ بشن برو کار کن ارشد نخون من خوندم هیچی تهش نیس

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
راست میگه دیگهزن شوهردار فقط مال تو خونه و بچه هاس، من خودم مامانم سرکار میرفت منو خواهرم زجر می کشی ...

گاهی وقتا حس میکنم پشت این اکانت ها مرد نشسته

این چه حرفیه؟مطمئن باش اگه مامانت نمیرفت سرکار افسردگی داشت برای یه تومن پول التماس بابات میکرد بازم میگفتی کاش مامانم میرفت سرکار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لیسانس من کشاورزی دانشگاه روزانه هم خوندم بیکارم میخواستم برا ارشد روانشناسی بخونم

نمیشه که از کشاورزی بری دو سال ارشد روانشناسی بخونی بشب روانشناس 

لیسانست مهمه ، روانشناسیم رشته آینده داری نیست برو کنکور بده 

یا برای آزمون های استخدامی بخون الان بعضی نی نی سایتی ها استخدامی آموزشش پرورش رو قبول شدن

تو سایت آی استخدام بگرد

تو دانشگاه چیزی یاد آدم نمیدن فقط باید یه مدرک بگیری بیای بیرون کار رو یاد بگیری

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
من رشته ارشدم خیلی متفاوته با رشته لیسانس بعدم باوجود دوبچه و کارا خونه تمرکزی نمیمونه برام

ارشد خوندنش راحت نیس پایان نامه هم خودش خیلی وقت گیر و انرژی بره به این هاش فکر کردی؟

عزیزم 19 سالت بود چطوری کارشناسی داری همونم خونه شوهر گرفتی؟

خب تاحدودی راس میگه هرکی قبل ازدواج باید درسشو بخونه و کار پیدا کنه با بچه اونم کم سن واقعا سخته تازه بیای درس بخونی ک کار پیدا کنی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دقیقا امضای شماشوهرمنم مثل این کاربر فکر میکنه ک زن فقط باید خونه نشین باشه

ببین سرگرم شدن مادر خیلی خوبه. ولی به شرطی که اسیب نزنه. 

مثلا به جای کار بیرون کارخونگی مشغول بشه. 

مثلا باشگاه بره، مهارتی یادبگیره،  هنری یادبگیره. 

تو روحیه اش اثر مثبت میذاره

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نمیشه که از کشاورزی بری دو سال ارشد روانشناسی بخونی بشب روانشناس لیسانست مهمه ، روانشناسیم رشته آیند ...

رشتمو نمیخاد جایی

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
عزیزم 19 سالت بود چطوری کارشناسی داری همونم خونه شوهر گرفتی؟خب تاحدودی راس میگه هرکی قبل ازدواج باید ...

دانشگاه قبول شدم ک ازدواج کردم توافق کردیم با ادامه تحصیل و شاغل شدنم موافق باشه بعدعروسی زد زیر همچی حتی شغلش رو دروغ گفت وخیلی چیزا دیگه

ببین سرگرم شدن مادر خیلی خوبه. ولی به شرطی که اسیب نزنه. مثلا به جای کار بیرون کارخونگی مشغول بشه. م ...

اصلا نمیزاره

دانشگاه قبول شدم ک ازدواج کردم توافق کردیم با ادامه تحصیل و شاغل شدنم موافق باشه بعدعروسی زد زیر همچ ...

خب پس حق داری

حالا چرا تو این مدت کم دوتا بچه اوردی 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نه گفتم بش که فقط برای این میخوام برم ک از افسردگی نجات پیداکنم اعتماد ب نفسم بره بالا و...

وقتت حروم کنی برا ارشد؟ میتونی دوتا هنر یاد بگیر 

بعدشم زبان تعیین سطح داره میزارن تو کلاسی ک شبیه باشن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

خب پس حق داریحالا چرا تو این مدت کم دوتا بچه اوردی

باوجودپسرم به سختی لیسانسم گرفتم خواستم کارکنم نبود گفت یه بچه دیگم بیار بعدش برو سراغ درس وکار دخترمم اوردم الان 3سالشه تاحدودی میشه گفت از آب و گل درومدن حالا میخام برا خودم یکم وقت بزارم نمیزاره هی میگه بچه داری تو مادری تو یه زنی وفلان گفتم خب پس خودت برو سر یه کار ثابت ک خیالم راحت شه نمیره

وقتت حروم کنی برا ارشد؟ میتونی دوتا هنر یاد بگیر بعدشم زبان تعیین سطح داره میزارن تو کلاسی ک شبیه با ...

برای اینکه بتونم روان زبان انگلیسی صحبت کنم که بعدا بتونم تو آموزشگاه زبان تدریس کنم چه دوره ای باید برم؟دوست ندارم عمرم صرفا باانجام کارای خونه تلف شه میخوام مستقل شم

برای اینکه بتونم روان زبان انگلیسی صحبت کنم که بعدا بتونم تو آموزشگاه زبان تدریس کنم چه دوره ای باید ...

چندسالته؟ زبان خوندن و تدریسش بخش زیادیش خودخوانی و فیلم دیدنه-اول ببین ب چی علاقه داری

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)