2777
2789
عنوان

بعد دوماه رفتم تلگرام ولی

160 بازدید | 27 پست

هیچ پیامی هیچی نداشتم...

انگار وجود ندارم انگار نامرئی ام...

خیلی حس بدی گرفتم.خیلی ناراحتم

بعد کنکور داشتم کسی حتی به خاطر اون هم پیام نداده بپرسه😃

هعی چی بگم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا به این سنم مدام تو تنهایی و انزوا بودمو و اینجوری شد...

تنهایی و انزوا چیزیه که همه تجربش میکنن 

بجای اینکه زانوی غم بغل بگیری از بی توجهی دیگران سعی کن خودت حال خودتو خوب کنی

نه محبتشون برات قصر میسازه و نه نفرتشون قبر:)

نور و عشق الهی جاریست✨

فقط این نیست که...این قطره آخر بود..

فکر کنید ۲۰ سالتون باشه و تاحالا از هیچ پسری هیچ درخداستی نداشته باشید و هیچ کسازتون خوشش نیاد

بخدا اصلا تو فاز این چیزا نیستم اصلا هم خوشم نمیاد ولی وقتی بقبه هم سن و سالامو میبینم برام سوال میشه که یعنی دوست داشته شدن و خواساه شدن چه حسیه..

تنهایی و انزوا چیزیه که همه تجربش میکنن بجای اینکه زانوی غم بغل بگیری از بی توجهی دیگران سعی کن خودت ...

زانوی غم بغل نگرفتم انگار ناامید شدم😂

از دست خودم ناراحتم که انقدر ارتباطاتمو محدود کردم و خودمو دوساله حبس کردم تو این چهاردیواری

فقط این نیست که...این قطره آخر بود..فکر کنید ۲۰ سالتون باشه و تاحالا از هیچ پسری هیچ درخداستی نداشته ...

منم ندارم چون اصلا بیرون نرفتم. دانشگاه ک اصلا.

بقیه ش هم فقط درس خوندم و خونه بودم

کاربر ی دست ۳ نفر می باشد. ۳ دوست.

زانوی غم بغل نگرفتم انگار ناامید شدم😂از دست خودم ناراحتم که انقدر ارتباطاتمو محدود کردم و خودمو دوس ...

درکت میکنم واقعا،سعی کن بری بیرون و واسه خوش گذرونی با دیگران ارتباط بگیری نفسم:)

نور و عشق الهی جاریست✨