2777
2789

سلام خانما یسوال درباره ناف بچه اول که دومیو تشخیص میده 

برا شما درست بوده یا نه من بچه اولم‌ دختره به یه خانمی ک میگفت بلدم تشخیص بدم از روی ناف بچه اول فرستادم گف بعدیتم‌ دختره واقعیت یکم ناراحت شدم چون عاشق نی نی پسرم با وجود عشق کاملی که به دخترم دارم دوس دارم جفتشم داشته باشم حالا بیایید نظرتونو بگید ببینم

ای وی اف کن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂😂

واکنش پزشکان تعیین جنسیت=ما داریم اینجا زحمت میکشیم🤦‍♀️

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

اصلا ربطی نداره

برای پسر شدن هم باید تغذیه و زمان بندی مقاربت رو حتما رعایت کنید.من با همین روش پسر باردار شدم.اولی دختره

هم تو هم همسرت تغذیه رو رعایت کنید

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
اصلا ربطی ندارهبرای پسر شدن هم باید تغذیه و زمان بندی مقاربت رو حتما رعایت کنید.من با همین روش پسر ب ...

اره همه اینارو‌میدونم حتی از ماما رژیم تعیین جنسیت تهیه کردم ببینم خدا چی میخاد 

حالا یچیزی به روش تعیین جنسیت ابن سینا نخ سوزن روی دست چپ اعتقاد داری؟؟؟