2777
2789
عنوان

کاش خواب باشه

62 بازدید | 11 پست

سلام هفته ۱۸ هستم جنسیت هم پسره

چند روز پیش خواب دیدم یه پسر زشت دارم که معلول هم هست به کسی نگفتم راجعبه خوابم

امروز مامانم زنگ زده که دیشب خواب دیده یه پسر معلول دارم کسی میتونه بفهمه تعبیرش چیه؟

نکنه سالم نباشه دارم از فکر و خیال دیوونه میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زدم اما بعضی میگن مشکلات به وجود میاد بعضی دیگه میگن رهایی ازمشکلات نمیدونم چه کنم

خب همه خوابا تعبیر دارن 

و اینک سونوگرافی و اینا میری اگ بچه مشکل دار باشه حتما میفهمین

برام حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚

هنگامی که یک زن باردار در خواب کودکی معلول را می بیند که لبخند می زند و بازی می کند ، این بینایی نشان می دهد که او زایمان راحتی خواهد داشت و سلامتی او و جنین پس از تولد خوب است.

در حالی که اگر او خود را در خواب ببیند که یک کودک معلول و زیبا به دنیا می آورد ، این نشان می دهد که او در زندگی خود یک کودک کاملا سالم به دنیا خواهد آورد که از سلامتی و سلامت برخوردار است و از او بسیار خوشحال خواهد شد.

در حالی که اگر ببیند بچه ای از دسته مغولستان به دنیا آورده است ، این نشان می دهد که او کودکی بسیار زیبا ، سالم و تیز به دنیا می آورد.

این احتمال وجود دارد که دیدن یک زن باردار نشانگر وجود کودک معلول باشد ، در حقیقت خداوند او را با یک فرزند پسر نعمت می دهد و خداوند متعال بالاتر است و از همه بهتر می داند.

و اگر او در خواب ببیند که در خواب با او معاشقه می کند ، این نشان می دهد که خداوند به او عنایت فراوان و خوبی های زیادی را عطا خواهد کرد ، و به زودی شاهد شنیدن اخبار خوشحال کننده زیادی خواهد بود.

تعبیر دیدن تولد کودک معلول در

برام حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚