2777
2789

چی بهش بگم ک هم حس عذاب وجدانش بیدار بشه هم یه حالت استرسش ک اره ببخشیدا این دوتا خر ک سوارشون میشدم دارن میرن 

اخه وااااقعا من یکیو بازم ببخشید خر میدید ازبس اذیتم کرد و من گذشت کردم فکرشو نمیکرد ما پاشیم بریم یهویی این خبر به گوشش  رسید   همیشه میگف پاشید برید خوب  چه عیبی داره میدونست ک نمیتونیم الان ک شنیده میگه وااای خدایا برای پسرم استرس گرفتم ازکجامیخواد پول بیاره طلاهاتو حتما بفروش کمکش کن توروخدا منم گقتم لازم باشه میفروشم مگ همیشه نفروختم حالا طلاهای ک اون موقع فروختم کجاااا طلای چس مثقال الانم کجا 😂

وای توروخدا فکر کنید بهم بگین چی بگم ک دست و پا بزنه که بفهمه داره مارو ازدست میده یکمم  اون استرس دوری ازمارو بکشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم ولی متوجه نمیشم

سخت بود راست میگی  منظورم این بود ک بفهمه کیو از دست داد  انقدر بهش محبت کردم و خارم کرد و اذیتم کرد بدترین بلاااهارو سرم‌اوردن هیچی نگفتم 

بگو بخاطر اذیتا و زخم زبونای تو میخوایم بریم راحت شیم از دستت

بدبختانه  انقدر روک نمیتونم بگم  وگرنه تودلم پرازاین حرفاااا بود دوس داشتم یه چی بگم ک معنیش این حرف باشه

بدبختانه انقدر روک نمیتونم بگم وگرنه تودلم پرازاین حرفاااا بود دوس داشتم یه چی بگم ک معنیش این حرف ...

یبار تو زندگیت رک باش تا جیگرت حال بیاد

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.