2777
2789
عنوان

میشه یکی خلاصه پیر پسر رو بگه❓❓

103 بازدید | 10 پست

همش طرفیاتش تکمیله میخوام ببینم واقعا انقد خوبه یا چی

پسرم بوی عطر نفست رایحه جان من است👩‍👦💖 خیلی سال هست تاپیک های نی نی سایتو میخونم ولی تازه عضو شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من دیروز دیدم حیفه بهت بگم برو ببین قشنگه

ولی میگن صحنه داره درسته؟ تازه میگن ۳ ساعتم هست 

تو سینما ادم معذب میشه که 

پسرم بوی عطر نفست رایحه جان من است👩‍👦💖 خیلی سال هست تاپیک های نی نی سایتو میخونم ولی تازه عضو شدم

در مورد یه پدر و پسر

جفتشون عاشق یه خانم میشن

پدر معتاد و شراب خور 

بخاطر اینکه پدر پسرشو ببره به خانم پول میده

خانمه هم عاشق پسر میشه و پول باباهه رو پس میده

پدر هم برای اینگه ضایع نشه خانم و میکشه و دفنش میکنع

منم نه اعصاب دیدنش رو دارم نه میتونم سه ساعت و نیم رو صندلی بشینمهر کس گفت بیزحمت لایکم کنه

داستان یه پدر عوضی و حودخواهی که دوتا پسراش که حامد بهداد و یکی دیگه اس رو اذیت میکنه و سهمشون نمیده تا بچه هاش مرفه زندگی کنن بعدم پدره میخواد عشق پسرشو مال خودش بکنه لیلا حاتمی

و....

اسپویل:

پدر (بیمار جنسی و روانی) + پسر بزرگ(افسرده و آروم) + پسر کوچک(پرخاشگر و به گفته پدره حرامزاده که البته به نظر من نه)

توی یه خونه بزرگ زندگی میکنند

پدر عاشق ! یه دختر جوان میشه و یه طبقه خونه رو بهش اجاره میده

و پسر بزرگ و دختره در نگاه اول عاشق میشن

بعد از کلی درگیری بین پدر و پسر و اینکه پدره به دختره پول زیاد میده تا وانمود کنه با پدره خوابیده و....... پدره دختره رو می‌کشه 

پیر ها پدره رو تو خونه زندانی میکنند

در نهایت پدره پسر ها و پسر ها پدره رو می‌کشند!!!!!

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
در مورد یه پدر و پسرجفتشون عاشق یه خانم میشنپدر معتاد و شراب خور بخاطر اینکه پدر پسرشو ببره به خانم ...

بابا گفتم خلاصه نگفتم اسپویل کن که😭😭😭