بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آشپزی دسرها و چیزای جدید. یادگیری زبانی که دوستش داری انواع اپلیکیشن ها و یوتیوب هست آموزشش.شعرهای قشنگ و پرمعنی و تفسیرشون...مهارت های زیاد دیگه ای هست مثل طراحی گلدوزی تذهیب ورزش نقاشی روی شیشه ویترای و.. اگه محصل هستی تو درسی که احساس میکنی توش ضعف داری از پایه بخونش و تمرینش کن یا کنکوری ای با برنامه ریزی بخون تا سال تحصیلی سخت نگذره.. کتابا و فیلمای پرمعنای زیادی هستن برای خوندن. اگه آدم نسبتا معتقدی هستی پیشنهاد میکنم به هر طریقی که فکر میکنی بهتره به خدا نزدیک شو یا با برنامه ریزی واسه خوبی کردن به آدما کار خیر یا هرچی.. چون نزدیک شدن به خدا بهترین احساسیه که آدم میتونه داشته باشه البته باید درکش کرد.. پیشنهاد میکنم ویس های پناهیان روگوش بدی چون دین رو کلیشه ای نمیگه..تو دنیا چیزای اسرار آمیزی داریم که برات جالبه میتونی در موردشون تحقیق کنی مثل ایلومیناتی ها فرقه های مختلف دارک وب و اینجور چیزا واسه خودم جالب بودولی ممکنه یکی زندگیش با اینا بهم بریزه. اگه کودکی اطرافت داری باهاش بازی کن چون بچها قشنگترین پدیده هستن گاهی باید بچه شد🙂ساعت خوابت رو هم حتما درست کن